Indian flicka




Kom just hem har skuttat runt som en liten indianflicka hela kvällen med massa fjädrar i håret, bruna linser och hela baletten. Fick behålla ett jättefint halsband, tydligen ska det vara från lindex, så spring dit fortare än kvickt!

Godnatt!




Power

Det är ju tydligen strängt förbjudet, tabu, bannlyst att prata om lön i bloggar, idag vare löning, och jag fick bonus med stort B. Det firade jag med att äta på mcdonalds till middag, powerwalka 2 meter ut och powervifta in en taxi. Jag brukar inte åka taxi mitt på blanka dagen så den där taxiresan kändes ju så oerhööört vardagslyxig som blondinbella skulle ha uttryckt sig.

..Till lunch tvingade jag med mina kostympojkar att äta våfflor till lunch, hos någon våffelmaja på odenplan. De va tydligen inte så uppskattat, de köper alltid sushi eller skabbig GI mat och tjatar om beach 2009. Vet ni, beach 2009 är typ de löjligaste ord som finns. Möjligen är ordet powerwalka eller vardagslyx värre. Att använda sig av frasen Beach 2009 är i mina blåa ögon värt ungefär lika mycket som att äga ett par raw g-star, 96 jeans. Juste, det va något viktigt jag höll på att glömma säga.. Ni måste testa chrispy McFeast fullkorn. det är it grejen beach 2013!

..när jag ändå är på krigsstigen, vilken lunch äter ni helst? Katrin fd schulmans mixade pure eller mina våfflormed grädde och sylt? Yes, det här är en duell, en mattävling, en battle.. Nååå.. hur blir det?  ..Den vinsten tänker jag ta ut i förskott!


Nu ska jag powersova.. nej förlåt powernappa! Godnatt!



184 cm pure ♥


banken is killing me right now!

Prio1 blir prio11 tidigar mornar och jag får alltid springa, rusa till bussen. Idag gjorde jag det, en rejäl vurpa, nivet en sån som man hade skrattat ihjäl sig om man var två, men när man är ensam bara vill sjunka ner igenom jorden. Sen fick jag sitta längst bak i bussen och skämmas, och önskar att jag hade haft sällskap.


..väl framme trallar jag runt i min egen lilla värld, tar fram hemmanyckeln och börjar trycka in hem portkoden för att larma av. Detta hade givetvis varit helt i sin ordning om det inte vore för att jag va på väg in på jobbet och trycker in min hemmakod och försöker tre gånger. Ett solklart tecken på att mitt undermedvetna tror att jag bor på jobbet!

Jag är verkligen i behov av lite... godis, en bra film, (tips) en bra kille (tips)? Dom första sakerna kan jag nog lyckas få tag på utan problem, den sista punkten, däremot..




high heels hurts

Jag ligger i min säng och håller om mina kuddar, egentligen håller jag bara inte om dem, jag klamrar mig fast vid dem som om den vore allt jag hade och ägde i den här  världen, samtidigt som ett par tårar rinner ner på mina kinder, eftersom att jag inte tål att se det som utspelas på tv. Jag känner mig som ett vrak. Ett jävla vrak.  Igår stukade jag foten rejält, men ingen är förvånad. Får gå i Bally kängorna hela veckan, de är tunga och klumpiga men de skiter ja blanka i för de känns som att promenera på rosa moln.

  


Sugar we´re going down!

Nu sitter jag här igen, i världens bästa säng med en fet godis påse. Åhhh ni ska bara veta vad mycket snask jag har plockat ihop, det är jätte okej för mig att trycka i mig denna påse, för jag blev lurad och äta låå fllisk, shushi till lunch som jag avskyr, men jag går gärna dit och lyssnar när servitrisen rabblar upp menyn, hon gör min dag med sina roliga uttal, så nu måste jag kompensera de lilla missödet med massa godis.. Nyheterna på tv,  tydligen har någon skjutit ner massa folk i en skola nu igen. Jag har så mycket agg och hat inom mig mot dessa jävla små skitungar, hur fan tänker man då? ..när man skjuter ner massa oskyldigaaaa?!..och om den där moonnnggoot till läkaren som lät en elev operera, så blev de totalfel tillt error i hjärnan både hos läkaren men permanent för pasienten. Jag satt och störtböööla när de va debatt om det på tv igår, fy fara o va hemskt! AND its nooothing but fair about it PUNKT. Ojdå nu glömde jag nästan bort att andas ordentligt mellan raderna, vilket betyder mindre godis åt mig..





Pinkey I love you!

 

Min kompis Jessica har köpt världens snyggaste jacka!

The competition is on!



..alla som bor i sthlm vet vad detta innebär!  Nu väntar vi bara på jesus tanten!