Sweet sweet sunday

Planerna för gårdags kvällen var att stanna hemma.. Sen ringer telefonen och Malin snacka sönder mig totalt. Förstår inte vart kvällen tog vägen men plötsligt var klockan 04. Vaknade i morse kl 10 av att jag hade en fågel i lägenheten, har ingen aning om hur den kom in men jag fick ut den tillslut. Nu sitter jag här i mina duntofflor ser på tv och dricker cola direkt ur tvålitersflaskan, det är klass på mig!

 

Ska göra mig iordning snart och gå på visningar med en kompis. Ikväll ska jag på fotboll, min söta kusin ska spela final i svenska cupen, GO DIF sen ska vi ha söndagsmiddag, myyss!

 

 


Lördag




Sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll, har blivit bjuden på 27 års drinkbjudning, men jag orkar inte gå. Jag har blivit terrad på mobilen att jag ska med ut, men jag orkar inte gå. Jag förstår inte vad som har hänt med mig, somnar som en klubbad säl vid elva tiden varje dag och helger är inget undantag. Jag har gått från party till oparty och blivit grym på utbudet av juice och te märken. Stockholms drinkutbud ska vi inte tala om, det existerar inte för mig längre, att vara bakis är så sällsynt att det nästan blir en högtid när de inträffar..


Nu ska jag ner på stan och leta efter mössa, fleesfoder till mina stövlar och en bikini, får se hur jag lyckas med de sistnämnda.. Här om dagen gjorde jag ett tappert försök. När jag var inne på Åhlens hittade jag en guldig liten söt bikini som skrek mitt namn. Men efter en minut i provrummet insåg jag att det inte finns en chans att jag kommer sätta på mig den, å som om det inte vore nog med det, ringde en kille från SATS när jag var på väg hem och undrar vart jag är.. det undrar nog min lilla guldiga bikini också..



Puss å kram ses på stan!

Lame day

Känner mig skittråkig just nu, är hängig och inget roligt händer. Kom just hem från jobbet för vi hade ngn företagskampanj vi skulle gå igenom. Är sviinigt trött hostar som tusan. Hur cooolt liv lever man när höjdpunkten whaaatsoever på veckan är tisdagar, soffan, b&j och nya avsnitt va GG och 90210.. går bara och väntar på att det ska bli November så man slipper den här kylan ett tag! Nu ska jag se film jag redan sett, i en soffa där jag redan suttit. Teeema repris. Sen sova, tror även det hänt förut.. Natti natti sötisar :)

















Fint


Sviindyra & sviinsnygga

Jag fyller år 3/7. Julafton är den 24/12.