darn

Ordet ondulerad dyker upp i mitt huvud, vad det nu betyder, men ordet passar på Spanien. Hela spanien är ondulerade med betoning på ond! Nu ere kiss and make up time..




Pieces Don't Fit Anymore



 

Jag  hundra kryp och James Morrison ligger på bryggan, jag i bikini och han i min iPod, jag väntar på båten, ska tillbaka in till stan nu..

helikopterkryp

...alltså småkrypen (storkrypen) håller på att ta över skärdgården. Deras ungar kläcks på löbande band i värmen. Jag ser älgar jag ser ormar överallt men the bugs invasion är nog värst. Jag har legat på bryggan cirkus en halvtimme när storhellikoptern som låter som en motorbåt med hundra hästkrafter, envisas en meter från mitt öra. Dom är skiit snabba dom jävlarna och klappar man till dom hinner de antingen smita eller så hinner de gluffsa i sig en köttbit från kroppen. Jag lyckas få ner han på marken och tjongar han hårt med hemmets veckotidning, nu är det finito han är puts veck, adios gone, död och ingen är lyckligare än jag.. Jag blundar, kisar mot solen..och hör the big queeeen bee flyga mot mig i hundraåttio. What to dooo?

+26c



..solen gick ner nu blir det inget mer!

16 grader i vattnet..


.. och nu har jag blivit tvingad att åka jumbo, jag har gjort det förut och då flög jag av och studsade som vante på ytan..

woohm



rengnbågar är fina

min klänning är en kameljont


Åka båt i fluffklänning är det bästa som finns,
ännu bättre är det när jag byter namn på den till gravidklänning efter middagen, som jag är påväg till nu  
för att sedan bli nattlinne när nationaldagen övergår till lördag! 3 in 1 dress, sååå praktiskt

...och efterätt

Folk tycker jag är riktigt beng i huvudet när jag säger att jag vill ha frysta bananer. Jag gillar att frysa in saker, speciellt bananer och sånna där haribo godisnappar ..Men nu har jag hittat mitt nya favvooställe i kungsan, de säljer frysta bananer med nötchokladöverdrag! ..att jag inte har kommit på det innan..



..Förlåt, unbitten bananas are not fit for a family audience. Men gott som satan lovar!

..lunch

Nu har jag förstått att mobilblogg och bilder är väldigt uppskattat inslag i bloggvärlden. Besökarna har fyrdubblats senaste veckan och min plånbok likaså. Det spelar tydligen heller ingen roll vad man tar kort på därför slänger jag in en bild på min lunch, PIZZAAHH!



blått idag igen

image239
Jag är nog lite mer av åsikten att tusen ord säger mycket mer än en bild antar jag. 
Inget krux egentligen, bara ren sanning..

Juni är här

image237

Idag är det klänningsväder, det är det alltid nu för tiden..
Jag har ont i fötterna och är påväg hem till kussen på studentgrejsimojs.


Purple Gold


image239

Jag är egentligen ingen klockbärare men jag älskar
Triwas klockor (fd Tritoni). De finns i många nya härliga färger. De är vattentäta och supersnygga till sommaren då man är brun. De har solglajjor också, värda att spana in..

På språng

image236

Goodmorgoon! Lovely morning sitter hos min farmor och äter frukost, tror jag ska börja kalla min blogg en mobilblogg istället, eller "på språng".. eller typ matblogg, usch va tråkig jag har blivit det enda bilderna jag tar kort på är när jag äter eller dricker, men det är bara då jag sitter still och kan knäppa på mobilen.. men ska jag skärpa mig! Tjohej!