Fishy


..i min plånbok ligger bio presentkort det står "god jul" jag blir aldrig av med dem! Ibland är det fördel med att blogga man får prylar och gå på biopremiärer hela tiden utan att betala ett endaste nickel. Nu ska jag se fishy, tydligen gjord för 8 år sen, bästföredatumet har gått ut long time ago, enligt mig.. men det gör inget jag har ju min nyinköpta dunkudde med mig, så jag kan nana lite om den blir allt för tråkig!

kaninmat



Jag och mamma äter lunch, beställde kycklingsallad men ser ni någon kyckling? Recept från marsvinsbibeln typ, det blir big mac efter det här.. sorry mami!

lyckad dag

Idag lyckades jag stanna en heldag i skolan för första gången på tusen år. Det var den årliga kth-dagen. För mig går den ungefär ut på att sno så mycket bra pennor och äta så mycket godis som möjligt, för övriga går det ut på att försöka ta sig in på arbetsmarknaden. Jag är en smart tjej och kom på rätt snabbt att det enda alla andraårs elever skulle få ta del av var godiset men det passade mig aldeless utmärkt eftersom jag redan hade siktet inställt på det, och redan har ett bra jobb!




vilar


Sista sommardagarna sägs det, jag ligger i hängmattan mitt på en åker med duntäcken och dricker c-vitamin,
suger på strepsils med jordgubbssmak, och läser bloggar på mobilen.

Djävulen spelar trumpet i mitt sovrum

..är i första fasen av en förkylning. Imorrn existerar jag inte. På torsdag orkar jag inte leva!


nanana



Guess whos back... Back again... I am back... Tell a friend..

Ni förstår, de har börjat med reklampauser på Disney Channel nu, så nu har jag tid att blogga igen!

Fair enough, till alla er tvåhundratrettioåtta stalkers som har klickat in här varje dag under hela sommaren,  ni måste ju haft en sämre sommar än mig?



Photo Booth