Mycket folk på stan..

..är en lindrig term ska ni veta. Denna stad alltså  ibland får jag krupp. Det kryllar av folk ö v e r a l l t folk blir ju så nippriga såhär års när solen kommer fram och träden slår ut. Inte nog med att alla hänger på stan alla fik är överfulla.. och det är köer överallt, jag gillar inte köer ännu mindre gillar jag folk som tränger sig i köer. Men okej jag är snäll idag tänkte jag och släppte före en tjej, för hon såg ut att vara hungrigare än mig med tanke på att hon såg ut som om hon inte ätit på några dagar. Så jag lät henne beställa sin (surprise) sallad och diet coke! Tror ni inte klantskallen vänder sig om och spiller allt över mig och min vita klänning som på ett kick blev brun! Ibland ska man bara inte vara snäll och släppa folk före i kön! In your face va..

När jag ändå är igång kan jag berätta om dagens andra miss. Till råga på allt gjorde jag ett ordentligt snesteg i trappan påväg hem, vilket nu har lett till att min fot ser ut som en korsning mellan ett
blåbär och en gris,  jag är helt uppe i det blå, lagom cosy! Jaja, så var man på den nivån!








In the air tonight

Dagen har varit som fluffig grädde som jag bara glidit igenom. Väldigt trevligt!  Snacka om att jag har varit effektiv idag och hunnit med mycket, bibblan & banktrams han jag också med! Jiisus, ibland förvånar jag mig själv.. Har gått omkring och nynnat på "utan dina andetag"  twentyfourseven, men det gör mig inget eftersom det typ är den vackraste låt som någonsin skrivits och kommer att skrivas, ladda ner pronto!

Under kvällen ägnade jag mig åt att spela, och spöa folk i TP, det är numera mitt favorit spel eftersom jag har övat in alla svaren så folk ska tro att jag är dödssmart. Haha!  Nu ligger jag bara och såsar i sängen, som börjar bli min bästa vän. Klockan har passerat 00.05 och det betyder Sex And The City på tv. Carries analyser av det manliga släktet är så fun fun fun! Carries skor är stulna, just nu på tv alltså. Sen är hon otrogen mot Big  fy fy på henne och tio sekunder senare springer hon och kysser Aleksandr fy fy igen, sicken liten slampa hon är va! Men.. Ja rådiggar henne ändå!

Här har vi en viss fotbollsspelare som har kollat för mycker på Prison Break.. Budskapet "Let them hate as long as they fear" kan man faktiskt klara sig utan, så här med avslutar jag detta inlägg med mitt femte fy! 

Natalia Vodianova
Natti natt!















 

I feel abit tipsy


lordy lordy lordy... jag blir galen! Hatar när inläggen bara försvinner när man klickar på publicera, en gång till och blogg.se kan räkna med en blogg mindre, no kidding!  

Idag har jag lekt servitris, faktiskt mycket rolig (och praktisk) sysselsättning såhär på fredagskvällen. Jag och Victor hängde mest i köket och hällde upp vin, mest till oss själva, men gästerna fick en hel del de också. Efterrätten gjorde att det blev kul i köket, och mindre kul för städarna och mina kläder som är ner kletade..men men lite svimm får man räkna med!  

Trillade just in på
GQs hemsida och hittade
några annorlunda plåtningar med Lindsay Lohan, och en backstage video.. Visst påminner det lite om den här Calvin Klein kampanjen med Natalia Vodianova! Like both..

Nee, nu måste jag speeda fredagen väntar, duschen nu, bråådis!                   

                    


Sneaky Soundsystem

Goodafternoon guys! Jag är i full gång med att fixa och trixa med min nya högtalare! Mina gamla strejkade och ville tydligen gå i pension illa kvickt. Sitter och pillar med mitt låtlistor gör lite playlists och sådär. Kom på att jag måste ladda ner mer musik (lagligt såklart) men jag har idétorka just nu och kommer inte på en enda bra låt som jag inte har.. Har ni några trevliga förslag?.. Här är i alla fall några av mina  favoriter just nu ♥ = lajk it värry much!


Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Water
Ladytron  - Destroy everything you touch ♥
Catriona Irving - You are so beautiful to me
Ralph Kemper - LS460 Nice and subtle
Depeche Mode - Just can´t get enough
Dmitry Koldun - Work your magic
Evridiki -  Comme Çi, Comme Ça ♥
DJ & Bobo- Vampires Are Alive
 Shivaree - Goodnight moon ♥
Hillary Duff - Come clean ♥
Vincent - Don't hate on me
Frida Öhrn - Release me
Natalia Barbu - Fight ♥ 
Tanga - Soulcleansing
MisTeeq - Scandalous
Sigur Ros - Saeglopur
Nerina Pallot - Sophia
Honeyroot - Starshine









 


Men!

Har just sett klart hundtricket, söt liten film måste jag säga. Men jag tror inte en sekund på budskapet. Jag och Fanny hundrickar ju ibland men ingenting, absolut ingenting händer! 

Imorrn blire big trouble in my head. Sitter och funderar på om jag ska ta en sväng till landet eller ej, det ska ju tydligen bli supersoligt imorgon. Fick just ett sms från syster som är uppe och åker skidor "Det sägs att brända barn luktar illa, jag och Hannah stinker". Nån måtta får det vara nu är det krig.. För en stackare som mig själv, som bor i stan och inte har en spejsad trädgård att bli grillad i, så är det lite små krångligt att hitta en lämplig stekpanna att bli stekt i. Balkongen är ett alternativ men det går helbort när det är gårdsstädning på g. Neeh om grannarna vill se lättklätt får det vända sig någon annan stans, förslagsvis två trappor ner och porten till höger om min Haha!. Som tur är har jag ett landställe inte allt för långt bort.. Men, (det finns alltid ett men) då kanske man missar nått roligt här i stan..
Men vare ja! 

En sak till varför sackar blogg klockan efter med två timmar.. Herregud det är ju bedtime nu..

Antingen-eller..

Jag hatar att vakna av att telefonen låter och har sig. Jag ser ut som om jag literally fallen out of bed men det är ju lov, så bjussar jag på den! (Kan hon gå ut sådär kan jag). När jag sparang ner till affären med luvan högt upp över öronen såg jag en tjej som inte kunde vara en dag äldre än tolv. Den stackarn hade för det första, solglasögon inne vilket är det oflashigaste man kan ha. Sen hade hon gått loss med sitt bronzingpudrer/ BUS ganska ordentligt eller så hade hennes mamma låst in henne i solariet alldeles för länge. Jag hoppas på det förstämda, för hennes eget bästa. Det är ganska kul med BUS för de kan vääldigt lätt bli fel. Det är som att ta en chansning av att se ut som en prickig korv  eller Milanodonnan, frågan är vad som är bäst? Det är som att välja mellan pest eller kolera..   


6

Har just smällt i mig ett sex pack chokladbollar, så nu kan jag säga bye bye till mitt six pack. Nääh skämt å sido det är riktigt uglytjejer. Men på guys kan man inte klaga! För min del får absen helt enkelt vänta till nästa liv kanske..


Nu förstår jag hur gamlingarna känner sig vid påsk, jul och andra högtider, ensamma stackare.. Näärå så illa är det inte jag klarar mig finemang trots familjens frånvaro. Yes I lajk it väry much!! Är inte så jättepigg så jag tänkte bege mig in i drömmarnas värld för ett stund... Det kan man behöva när våren är så sneseglad som idag. Vart fanken tog solen vägen? Nu vill jag bara ha en soffa som man kan drunkna i och en massa tidningar och ett duntäcke och och och...
Happy Easter!


Just words..

Förtrolla, lovorda, skäm bort, njut av, lukta på, betala, massera, planera med, fixa, poängtera, uppvakta med serenad, smickra,le, stöd, föd, pina, bada, roa, blidka, stimulera, stryk,trösta, spinn, krama, skäm bort, lugna ner, skydda, ring, skriv, förutse, tryck dig intill, kyss, skåla med, sköt om, förlåt, uppoffra för, truga, ge saker, lämna, lämna tillbaka, bönfall, upphöj, underhåll, charma, ryck,släpa, kryp, gör till viljes, hålla ögonenpå, fascinera, var närvarande, be till, skråla, duscha, raka, lita på, försvara, lirka, klä,skryt om, samtyck med, lukta gott, sammansmält, var livlig, rationalisera, avgifta, helgonförklara, hjälp, erkänn, förfina, uppgradera, omfamna, acceptera, smöra,lyssna, förstå, dansa, var flyttbar, tigg, plädera, låna, stjäl, klättra, simma, sörj för, återuppväckreparera, lappaihop, limma som en tok..

            

..respektera, underhåll, lugna, mildra, gå i döden för, dröm om, lova, leverera, tetas, flirta,anförtro, försäkra, tråna, locka, gör till en ängel, knota, ta i famn, dåsa med, upphöj, köpa, enervera, lindra, ge till, sammansvetsa, passa upp på, gnid, rädda, bit, smaka, nafsa, ställ upp för, smit iväg från svårigheter som en krabba på hennes existens havsbotten, skoja, klottra, sällskapsdansa, gör konster för, smiska, övertala med skärpa, skutta, flaxa, fly, gör det utan att gny, sväng, smek, halka, glid, hasa, skäm bort, kläm, mjukgör, hetsa upp stämningen, skälv, gör slipprigt, gå i vågor, geléa, borsta, skälv, dregla, droppa, torka, knåda, puréa, burra upp, slut armarna om, ställ dig in hos, tillfredställ, gör succé, blända, slå med häpnad, förbluffa, idealisera och dyrka. Börja sen om från början igen. Ja, det ska vara jobbigt med flickvän!


Nu förstår jag varför han
vill vara tjej..

Söndagen

Man borde faktiskt förbjuda det här, det här och det här. Ifall det finns en anledning till att de skulle kunna kombineras. Det kom jag på igår, när jag fick ta mig hem utan klack. Nu snackar vi inte en miniklack här utan en tia, eller snarare en tolva.. Istället för "Breake a leg" så ska jag börja säga "Breake a Stiletto"! (<<skor gillas inte)

Kom just hem efter en lång dag ute i solen, jag är så attans aktiv nuförtiden dock inte aktiv i bemärkelsen träning, sicken osis! Ikväll ska jag vara TV holic och kolla på "How to lose a guy in 10 days"  (förlåt att jag tajatar men den är ju så bra) och när man ändå är igång kan man fortsätta med "Mean Girls"..

Nu måste jag plocka undan och städa. Halelujah så kul, I hate it!. Städerskan kommer imorgon och det innebär att jag måste göra mitt golv synligt, så att hon kan dammsuga och blaska.. Åh va skönt tänker ni, när man slipper göra det själv men.. det är så in i helvetes jobbigt eftersom man måste röja upp sitt mitt rum innan hon kan börja städa. Det är ju röjningen som jag kallar städning! So whats the point!

Hittade ytterligare en rolig grej på vårat kära internet. Jag lovar att om youtube vore en sekt, då är solklart med..