Sluta grogga börja jogga!


image194Inte mycket skrivande här inte.. Men det är ju sportlov så jag måste vara ute och sporta hela tiden, min specialitet.. (Ibland ljuger jag så bra så jag själv tror på det, jädra mytoman)!

Självklart är fallet till och med så att jag inte ens har sportlov.. Känner mig lite snyltad på det faktiskt jag som skulle åka skidor och allt.. och nu är alla uppe utan mig! ..och de resterande har åkt till Florida, Gran Canaria och Thailand.

Jag har iallafall lyckats köpa ett par gympadojjor idag. Gå till affären, det är motion det också.. Sedan gick jag till Mcdonalds. Ja, ni vet för att fira.. Så nu är det verkligen tid att gå ut grisa ner mina nya vita skor men alla är ju bortresta, så du där som bor vid Kungsholms snåren och inte har slagit knut på dojjorna ännu, hör av dig!



 

Ni vet dessa dagar..

Jag blivit lite av en enstöring då jag hellre väljer att sitta ihopkurad i soffan än att vara ute och partaya. Men ibland faller jag pladask för vissa saker just nu är det gamla serier som går på repeat. Vissa är ju så jädra bra, det kan ju inte finnas en enda själ på denna planet som inte suttit och bölat ihjäl sig alternativt slitit av sina naglar ner till nagelrötterna..  Ibland undrar jag varför man trycker på play när man sett OC, Gossip Girl, Heroes, SATC osv.. sjuttioelvatusen gånger innan..  Jag börjar tro att det kan ha och göra med det faktum att man saknar just det som serien representerar just då. Ja så är det helt enkelt, så måste det bara vara..



Mission lackskor completed

Under morgonen har jag ringt runt till alla skoaffärer i hela världen känns det som, och sen försökte jag få min maaadre att köra mig till jalla jalla (oroa er icke det är bara skämt) centrumet i Skärholmen. Men noo, ickee niiet.. Det enda hon gör är att fladdrar med mitt jädra sl kort och pussar på sitt körkort.. Meehn det kan jag ju inte råför att ingen vill övningsköra med mig. Sen kan hon liksom inte riktigt nöja sig med den förklaringen, för hennes mun är full av batterisyra och skiten måste ut!

Faktiskt så var det inte helt off där ute trotts allt, hittade en massa saker och de hade
Monki där jag hittade en jättesöt kjol och lite annat kraffs. Kan inte länka, för hemsidan är jordens jobbigaste jädra stolpskott som gjort den sidan alltså..




Buss koma

Satt på bussen förundrar mig över hur jag alltid lyckas missa den.. men men det är dåtid nu så de lägger jag det bakom mig. Lyssnade på any other world, och tittade ut genom fönstret som var täckt av stora vattendroppar. Det regnar ute nu, det gör det verkligen! Man borde egentligen inte gå ut. Man borde sitta under en filt och se på film. Men det hinner man inte med, inte idag, inte imorrn får bli någon annan dag, sen, i framtiden.. någon gång..


Party på fel ställe

Goooodmorgon kan jag inte säga om den här morgonen. Bacillerna har party, typ rejv fest i min hals det gör ont ala perkulää då man vaknar av att tungan är fastlklistrad med Karlssons kalasklister i gomen!

..Inget fungerar ju, av strepcils smakar avdankad disktrasa sen har vi då Läkerol som jag konsumerar som godis det är BIG nono, det fick jag lära mig när jag var nio år och hade köpt ett BIG XL mega huge travelpack på Arlanda och någon hade glömt att informera mig om att de kan ha en laxerande effekt, och där satt jag på planet och jag satt inte i min flygstol kan jag meddela..


Pinky dinky


   

image187

Sjuttiotalet slog en pling..

..och ville ha tillbaka sin musik genast..



..men jag sa tydligt och klart ifrån! ..Blankt NEJ!

Erika ringer och beställer Pizza..

Erika Hörreni va ska ni ha för Pizza? Jag ska ha en Vesuvio ..
Jag Ehhm.. jag tar en
Kamagra..
Erika Va ere på den?
Jag Som Capricciosa duvet den gamla vanliga fast med paprika..
Erika Jaha okej, John vad ska du ha då?
John Ööhm.. jag tar en.. Levitra, den är tydligen ny, det ska vara med  peperoni på!

Hej jag skulle vilja beställa pizzor.. En Vesuvio, en Kamagra och en Levitra..(Han på andra sidan luren fattar inte ett nyft och frågar va pizzorna heter igen). Erika boxtaverar från lappen vi skrivit på K-a-m-a-g-r-a med K och L-e-v-i-t-r-a, det ska tydligen stå i er meny..

(Kan inte andas för min mun hålls för så jag inte ska skratta avslöja att det inte är några pizzor det är tal om..) Erika fortsätter ovetandes..

..Jaja, jag vet inte riktigt hur man uttalar det med vänta jag ska fråga va de va på pizzorna.. Jooohn, va vare på era pizzor.. De enda vi lyckas få fram är ..Äh du kan beställa två Capricciosa istället..


image184

Sometimes I love you!

Pain killer

Riktig fysisk smärta är migrän. Ibland händer det en gång om året ibland fem, i vissa fall ingen. Sakta sakta kommer flimret smygande, sen svartnar det helt. Synen är borta i tjugo minuter, ligger ner och andaaaas in ut in ut.. Det finns tydligen inte något att göra för att stoppa det. Synen kommer sakta tillbaka och avlöses av en smärta i huvudet som jag inte ens kan beskriva. Kan inte prata, kan inte få fram ett ord. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte ligga, sitta eller stå. Man vill bara försvinna, ringa ambulansen, hämta hagelgeväret, eller nått sånt. Skakar lika mycket som när en bartender skakar en drink och armen börjar sakta domna bort. Om jag har tur så somnar jag men vaknar om vartannat och tror jag ska dö av att mitt huvud ska sprängas. Tårarna rullar ner för kinderna och jag borde känna saltsmaken i munnen men det gör jag inte för jag är helt borta. Matas med piller men de hjälper inte för jag kan inte behålla dem i kroppen.



Värst är om någon tänder en lampa, då pulsera huvudet i hundraåttio och man tror att man landat i helvettet (och jag tvivlar inte en sekund på att helvettet är en trevligare plats än sängen i just det tillfället). Tänk om jag skulle se mig själv i det tillståndet då skulle jag bli helt chockad. Men jag är van och kommer leva med det. Det går över efter någon dag och man dör inte av det även fast det känns som det ibland.  Nu är jag i alla fall uppe och studsar igen..




image181

När söndagen blir till måndag

Spanar in Super Bowl på tv och det är jag nog inte ensam om nu. Hörde att en reklampaus i Super Bowl kostar 20 millar, fatta va många väskor man kunde fått för det. Men reklamen lär man ju inte få se på den här sidan polen!

Givenchy VS Balenciaga?

 

Stäng munnen det luktar barnmat

Erika och jag har just pressat in den sista och köttbiten i foderluckan.. eller inte erika.. hälften av hennes  fasnade nog i tandställningen på det stackars lilla  flickebarnet. (I know thä rule jag har också haft stål i käften i allt för många år). ma å pa har dragit till världens ände, men nu skulle de se oss vi kivas inte, vi bråkar inte, vi skriker inte. Vi måålar faktiskt, eller erika målar för jag sitter ju här och skapar ordkooonst! ..jag känner på mig att snart kommer figthen börja, ser i ögonvrån att hon laddar med att kleta ner fingrarna med färg, som hon snart kommer kleta av sig på mig. Hon ska bara veta att jag är en snilleblixt och laddar med min specialare, hårspraysflaskor .. man måste ju passa sig annars kan man få ett bett av stålkäften! (hittade inget kort på självaste stålkäften, det kanske är bäst så trotts allt) visar henne med stängd mun och hennes fula "konst" istället..



image184


       

Känn dig blåst

Ikväll ere rädda levern som gäller..Har man bestämt sig så har man. Här vänds ingen kappan efter vinden inte, eller jo där ljög jag idag vändes kappan efter vinden vare sig man ville eller inte, det blåste som tusan ute! Varför är det alltid så pissigt väder ute? ..eller rättare sagt varför pissar alltid molnen? Jag får ju kallbrand på mina stackars tossingar, fingrar, öronsnibbar ..och mina tassar i storlek trettionio tar en evighet att tina!

 
image176