När får man sova?

Hux flux så var det fredag igen, jiises va tiden går fort! Fick ingen bra start på dagen, då en jävel till telefonförsäljare ringde vid nio snåret, de ska bara veta att det är omåttligt opopulärt att ringa mig då, så jag bestämde mig för att vara elak tillbaka: Telefonförsäljaren -Jag heter x och ringer från y. Hoppas jag inte ringer och stör men jag undrar om du har tid ett par minuter? Jag: - Jag är faktiskt upptagen just nu, men om jag får ditt hem-telefon-nummer så kan jag ringa dig lite senare ikväll? (Svaren jag brukar få då är) Telefonförsäljaren: - Men det kan du inte, jag är ledig när jag är hemma. (eller) - Jag vill inte att du ringer mig hemma. Jag: - Då vet du hur jag känner, för det är precis det du gör mot mig nu.. Den funkar alltid!

Hade hoppats på uppkavlade jeansshorts idag så jag kunde göra ett tappert försök att underhålla mina bens bränna, och väcka fräknarna till liv. Men icke, regnig fredag i Stockholm och jag har just fått min dagliga dos av Outback Jack, det är jäädrans skojigt och praktiskt med repriser såhär under sommaren, speciellt när det är grin väder som idag, men okej jag klagar faktiskt inte det är rätt mysigt, när man ändå ska vara inne hela dagen. Eller nästan, ikväll kan solen gärna visa sig.. 14.14 make a wish!


Mitt i sommaren

Inatt sov jag med rosenblad i sängen, (åh nej det var ingen sötsak som hade strött dem där), de bara singlade ner från min midsommarkrans. Det knastrade och hade sig hela natten, ungefär som man blev utsatt för knäckebrödscup när man var liten..

Midsommar spenderade jag bland kobbar och skär (vilken svenska gjorde inte det?) det var rymmningssäkert dvs jag var fast på en ö, som dock inte var barnsäker utan kryllade av småknodd med lortiga tassar, sån här borde var och varannan unge äga. Apropå tassar, hundar fanns det också alldeles för många av, hunden må vara människans bästa vän men absolut inte min!

Förövrigt så har den här låten spelats alldeles för mycket under midsommarhelgen, en gång till och jag hmm.. bränner ner hans nya krog, ingen kärlek till den låten inte... Jag har kommit underfund med att kärlek inte är som pizza, dvs den levereras inte vid dörren. Den klyschan har jag inte riktigt förstått ännu, (det är kanske därför jag fortfarande sitter här) bäst att pallra sig ut, man vet inte hur länge solen väljer att visa sig..



Fran ett soligt Lara

Detar hett och jolmigt i luften har. Klockans visare ror sig frammat i lustakt. Jag har varit vaken sedan en minut i tio imorse efter som man pallra sig ner till frukosten om man ska ha nagot innan tio. Resten av dagarna spenderar jag pa rygg pa en hotellhanduk och tittar pa moln (men det finns det inte manga av sa jag agnar mig at att rakna flygplan istallet). Emellanat badar jag men tjugofyra gradit vatten ar ingen hojdare, inte heller luften som ar tio grader varmare.. Jag har lagt mina ben sa att jag kan se att jag ar fraknig pa laren och haret bildar en solfjader runt mýtt huvud. Sa ser mina dagar ut.. Tills solen gar ned, vilket den gor vid nio tiden, da blinkar neonskyltarna hej vildt och alla tyskar slapper sina fickpluntor och rusar till barerna. Alla barer har dopt sina drinkar med sex namn, den ena varre an den andra.. "sex on the beach" "sex on the ceiling" " sex on a pool table". Alla ska sla varandra.. Arets samsta skamt!

Jag har skinn pa nasan, inte i den bemarkelsen att jag ar smart eller nagot sadant, (eller jo det ar jag ju ocksa), men i detta fall handlar det om att jag har brant nasan och fjallar. Sa nu ser jag ut som en blandning av en prickigkorv och Rudolf med roda mulen.. Mycket trevligt!

Meltdown

Det är över, känns konstigt. Kan fortfarande inte fatta att det går så fort.. Det kännts lite småsorgligt faktiskt. Jag kommer sakna min klass mycket, har jag kommit på såhär i efterhand. Det finns så trevliga prickar i den.. Nu är det i alla fall dags att börja livet och göra något vettigt. men  vaddå? Är det inte vad man har gjort hela tiden? Mitt studentplakat står här bredvid. Det föreställer en liten flicka, hon stirrar på mig med sina stora blåa ögon och hyber blonda rufsiga hår, det var tider det, ovetandes om framtiden ovetandes om allt, varför kan man bara inte vara liten igen? Javetefanken, I don't want to grow up! Sometimes..

image46
..Jag borde nog inte sitta och tycka synd om mig själv, efter som det blir en hel del aggro kommentarer då, för jag har ju varken bullemi, alkoholist föräldrar eller är i ett u-land.. eller jo det är jag ju snart. Jag är ju fanken på väg till ett.. så gör inget jag inte skulle göra när jag är borta, ähh föregående mening förstod en procent av läsarna, resten är nog uttråkade nu, det är jag med bye bye..

kisses and hugging!