Dresscode

Utgång igår, eller ingång borde vara det rätta ordet. Igår vare partajade hos min kära kusin Tilda dresscoden var hippie style, jag som äger en utklädningslåda som kan jämföras med en kotte i ett snö täckt Alperna. Tilda har där emot en vind full med alot of things.. Hittade en underbar blond lång peruk, men det var ju värdo med tanke på att jag redan har blont halvlågt hår, så den fick Tilda ta. Fick iallafall ihop en halvskaplig outfit, som funkade.. tills man skulle ut då jag höll på att frysa ihjäl! Gårdagen var rolig men idag vare dock not so roligt anymore.. Ordet som börjar på BAK och slutar på något kallt man har i drinkar, stämmer bra in på mig! Därför ska jag ägna dagen åt att se alla mina favvo movies!


TildisMin kära vän Wilma har plingat från Mexico, bara för att skryta om hur myspysigt varmt hon har det, ni vet Jag-ligger-vid-stranden-med-en-fet-drink-i-handen snacket. Ja ja, det är bra tacka och tar emot från en regnigt och slaskigt fabulous Stockholm.. Hmm måste erkänna att jag är så avis!






Soffan lockar..

46132-39Nu är det bara att och inse - Jag är en blekfis, och kommer förbli en! All min solbränna har försvunnit på nolltid, känns som allt fullkomligt rinner av en i duschen. Var uppe tidigt igår, efter en lång utekväll i torsdags. I was not so pigg. Jag vaknade med ett ryck för tio minuter sen efter att ha somnat en stund framför tvn. Nu sitter jag och funderar på om jag ska vara tråkmåns number one ikväll, men då lär telefonen bli överhettad, med tanke på att jag lovat dyrt och heligt att gå ut. Men just nu lockar soffan otroligt mycket mer, vill bara ligga hemma och kolla på sångfåglarna eller Love Actually, älskar den filmen!

Dagens coopy kommer från Chloe, och deras Ballerina Slipper, sälla kom på något eget! Chloes är dock gjorda i glossy surface, normalspråk satin. They're really pretty to look at, men det är kört om de blir smutsiga eller blöta. Jag skulle inte klara av dem en sekund, läder är de ultimata för mig, då kan man gegga runt ordentligt utan att trippa runt på tå! Varför kan inte Chloe bara ha gjort de i läder - för oss som vill ha dem more often than once..

Sussagott


Eftersom Miss Cause Herself inte kan sova ibland, har jag nu kommit fram till den ultimata låtlistan, vilket resulterar i att man somnar.. bums!

Ville Valo & Natalia Avelon – Summer Wine

Carla Bruni – Le plus beau du quartier
Stefan nilsson - Mot skärgården
Patrick park – Something pretty
Imogen Heap - Speeding Cars
Candi Staton - You got the love
Dima Bilan – Never let you go
Snow Patrol - Chasing Cars
Anna Nalick – Just Breathe
Nelly Furtado – Say it right
Imogen heap – Hallelujah
Brandy – Everything I do
Björk – All Is full of love
Magnet – Lay lady lay
Monrose – Shame
Alizee - Moi Lolita


 



B- Bryssel


Klockan tickar på många sätt... Och jag skulle kunna döda för att spola tillbaka tiden ett och ett halvt dygn! Ånger är ett ord som passar in bra på mig. Jag ångrar mig alltid, i alla situationer!
What Goes Around...Comes Around


46132-35


..Några dagar under den gångna veckan var klassen på besök i Bryssel, vi bodde på ett vandrarhem mitt i kavrteret "tjejerna-får-inte-gå-ensamma" och det förstår jag, för inte en chans att jag skulle gå där själv inte ens på balnka dagen. Bryssel är en underlig stad med en sarlig blandning av människor måste jag säga, antingen glor det, visslar eller mummlar något på franska eller flamländska..

Klubblivet lika så, en klubb för dem som är i den åldern jag var när jag precis fick gå ut på krogen. Bryssels motsvarighet till desperata nyss fyllda 18-åringar (men yngre eftersom de inte har åldersgräns) som släppte loss till elektro-versionen av låtar som jag är för ung för att bli nostalgis över. Ett annat ställe för ”slipsnissar och Eurokrater”. Okej, det fanns trevliga människor där också men nätverka där är inget för mig.  Slutbudet blir alltså: Aldrig mera ettan - fel musik och fel fel fel för min smak. Aldrig mera tvåan.. Kanske aldrig mera Bryssel, så länge man inte får ett toppjobb baland slipsnissarna, ehh!
Update:
Den roliga delen finner ni här!

teach and learn..

Avensis störtar ut vid Arlanda Express, rusar mot incheckningen för att hinna kolla taxfreen innan avgång. Att betala för övervikt på flyget är alltid en problematisk, och ibland mycket dyr process, som jag på något konstigt vis alltid råkar ut för, självklart även denna gång. Okej, det är ju rätt normalt men jag har inte riktigt vågat face the fact att alla mina kläder ska komprimeras till en tjugo kilos klump. Jag har som vanligt lyckats ta med mig störst väska, men minst kläder eftersom jag packar som en kratta med tio kilos övervikt vilket resulterade i att man blev femhundra kronor fattigare. WTF!


 

Eftersom fabulous Arlanda i konspiration med EUs dumma regler om hur mycket vätska man ska får ha med sig, blir ja av med sminket (tro mig nu för tiden har Arlanda blivit en guldgruva för oöppnade smink produkter). Efter någon timmes kö fylld med arga människor kom vi äntligen in på terminalen.. Kan det bli värre nu? Tänk för att det kan det, mycket dessutom..

Alla köer ledde till att vi endast lyckades få med oss batterier från taxfreen för att mata Mp3n med. Väl på planet somna Miss M, vi övriga fick roa oss med att sitta med cellskräck i ett kyligt flyg med läskig mat och skrikande ungar. Sex timmar senare och några sovtimmar piggare, är vi tvungna att landa på Kanarieöarna, för att det är strejk på Fuerteventura! Självklart lixom, lika bra att ta allt skit på en gång! Av med bagaget och so long med alla mina kläder, då menar jag verkligen so long.. 

Fyra timmar senare med flackande blickar, svettiga, smutsiga, trötta, men framför allt stressade och utan bagage visste inte vad som väntade. Marre och Frida började skämta om att det var sista gången vi såg våra väskor på några dagar, då ovetandes om att de hade rätt.

De första fem dagarna på hotellet förespråkar naturlighet, inget smink eller lockat/plattångat hår inga kläder (förutom mina äckliga svarta jeans och vita tee, som jag åkte i). När det är 27 graders värme ute och man har naada är ordet s-u-r-t lindrigt. Sola och bada kunde man glömma om man inte ville offra sina undies, vilken alla gjorde tillslut. När vi hade tre dagar kvar kom äntligen vårat bagage och ”överviktskläderna”.. Annars måste jag tillägga att det har varit en underbar vecka i mina nica underkläder, ha! I will never forget this trip.. 


Så vad har jag lärt mig? För att få en nice bränna ska men alltid  åtminstone ha en bikini i handbagaget!

Bye..


 ..I´m going to Fuerteventura.. So long, Yachting!

46132-32

Hey folks!

Äntligen fredag, äntligen helg! Fyfaan vad underbart... Men jag kan ju inte påstå att det var någon fröjd att dra upp persiennerna imorse, slask slask slask.. Usch vad hemsk jag låter, jag är verkligen en typsik svensk som alltid pratar om vädret, eller bara har en otrolig längtan till sommarn och värmen. Det sistnämda kör vi på, det låter bättre!

Helgen var det jaa.. Det är verkligen så skönt även fast det är tisdag i mitt huvud, lediga onsdagar förvirrar verkligen! Har inget inplanerat i helgen vilket är så skönt! Det enda jag vet är att Ikväll är jag tråkmåns number one, Tilda försökte få med mig ut men misslyckades totalt! Jag är proppis på gottis just nu, orkar inte gå en meter, skulle inte ätiti det där sista skumm(a) tomtarna, ja de säljs tydligen fortfarande trotts att julen är ett minne blott..


Summer...Here I come


Metallic accessories or yellow pieces.. vad tror du funkar i sommar?