Den sticks som en jädra kaktus..


image174

..mysigt är den i alla fall inte, det är en sak som är säkert!


Snygg


Jag skriver så mycket crap här så ingen orkar läsa, så nu får det räcka med en bild..
image173
..en sån vill jag ha!

Underbar dag idag

Jag vaknade i morse av  fågelkvitter och var så där oförskämt pigg. Klockan nio slog jag upp ögonen och tog en promenad runt hela Kungsholmen vid vattnet. Det behövdes verkligen. Annars tvingar jag folk att köra mig med bilen överallt, som Borat ni vet: Från lägenheten till bilen, från bilen till nattklubben... från den ena strippklubben till bilen.. till den andra strippklubben... Jaa ungefär så fast med lite andra mål förståss!
 
..Det tog sin lilla tid att gå runt då vi fastnade på 
fika stopp. Det var varmt i luften, vinterlandskapet var som bortblåst, de gråa byggnaderna känns inte fullt så gråa, människorna såg piggare ut.. och det var är hemskt varmt ute, det var en vacker syn, det vackraste jag sett på länge. Jag blev nästan lite nostalgisk, det är banne mig Stockholm när det är som bäst. Bättre än alla gallerior, bättre än stan, till och med bättre än hamngatan och alla jordens gallerior tillsammans.  Nu har jag kommit på mig själv jag vill bo i ett stort hus nära vattnet, göra snöänglar och dricka varm choklad med grädde.. Fast de där med snöänglarna kan vi skippa, nu längtar jag bara till våren!


åt helvette med tequila


Gårdagen var ju värdo jag fick gå hem under orden "The big fat (i fetstil) walk (understryket) of shame (..och kursivt)" ..Att jag ens fått igång den här mackapären idag och att jag klarar av att hacka på tangenterna är ett under.. Det är ingen tillfällighet att kalla det för shot. Man kastar i sig det där lilla glaset alkohol med samma beslutsamhet som ett gevär ger ifrån sig sina kulor.. en rekylliknande rörelse sprider sig i hela kroppen. Sen ere kööört!

..och idag skulle vi ha gäster lagom trevligt när man
mår pyton.. samtidigt som de gick över vår tröskel tvingade jag mig upp ur sängen, sen vare bara lite clear eyes som gällde, dubbel dos.. Nu har i alla fall gästerna gått hem och kvar sitter jag i ett hav av chips, ostbågar, godis, kaffe och vinfläckar och gud vet vad.  

Nu ska jag bara kolla på SATC och Gossip Girl och jässssa, det gillar jag, det är så det ska va. Lungt och kontrollerat! Svammel svammel men det är sent, och min hjärna är inte helt återställd ännu. Men nu har jag sagt lite av det jag tänkte på (mestadels bara för att påminna mig själv om att aldrig mer hälla i sig så mycket tequila) . Resten har jag glömt bort alternativt förträngt. Puss och godnatt!





Fredag

image170Alltså jag är stum! Jag tror jag smäller av.. eehm Anna "du är vad du äter" Skipper.. Har designat egna prylar.. eller designat och designat ännu värre satt sin feja på massa produkter och förstört dem!.. iPod fodral, plånbok, kuddfodral och massa anant skit, you name it!

..Men hörreni vore det inte trevligt att ha en skötväska med Anna Skipper på, de är ju hur praktiskt som helst att låta kidsen växa upp med Skippers ansikte överallt.. det är lika bra att börja tidigt som man säger.. usch å blä, då skulle jag hellre låta mina ungar få bajjja på sig, no kidding! 

..När jag ändå är igång och maler.. gissa hur gammal hon är.. 55..nää, 48 inte de heller.. 45 då? ..badääm 39 är rätta svaret! Haha.. Nu ska jag skratta högt och fortsätta äta mina chips!
 
 

Till alla som undrar..

..Here you go.. För närvarande pluggar jag Afffääärssystem på KåTeHå, K-T-H (förlåt för att jag flibbar med boxtäverna, men jag vill att de ska vara icke googelbart, thats why) ..och ärligt talat är skolan så tråkigt att folk inte ens orkar ställa följdfrågor när man berättar det. "Jahaaaa", säger de.. och ungefär så känner jag också..


Sådärja..vare nått mer ni undra?


.. ni ser ju hur bra det går..

sleepless in stockholm

Just vid den här tiden på dygnet är jag i mitt esse. De där med tidiga mornar har och kommer aldrig vara min grej! Ändå uppfattas man mycket bättre och duktigare om man går upp tidigt Kuuckelikuu klockan är sjuu, GIVAKT! ..och beter sig som askungen och råstirrar på klockan stup i kvarten och säger "jag borde nog tänka på refrängen nu"  vilken jäädra refräng? Refränger passar i låtar och ingen annanstans! Så till er alla.. sov inte gott, eller ni som läser det här nu kan ju i och försig sova gott.. för de som inte ska sova gott.. ligger ju redan och sussar, så jag tar tillbaka den. Puss åh hej!


Amanda Lepore

image164

Alltså förlåt, men det måste vara dyrt att se sådär billig ut..


Ruinerad

Jag har varit vaken sen sex femtiosju idag. Sitter i skolan just nu och pillar. Jag har hunnit med mycket idag, bland annat har jag hunnit ruinerat min plånka och köpt en mattebok för 1795 kr herregud etttusensjuhundranittiofem svenska kronor för en mattebok!! Det är fööör mycket! Tänk vad jag gick miste om, jag kunde ju ha köpt det här eller två sånna här, eller tjugo par sånna eller en resa till Marocko! ..eller den här.. satans mattebok!

..Nu har jag blivit en sån här jobbig människa som uppdaterar bloggen hela tiden. Men bloggen måste matas.. och de måste jag också! Ciao Ciao.. Usch jag måste verkligen sluta med säga så, jag blir sugen på Pizza, nee skolan va det ja! Hej då!

tick tack..



Jag mår illa

Dagens och gårdagens lunch diskussioner är i full gång igen.. lunch tajm i skolan vilket betyder att "two girls one cup" går hett på allas datorer idag igen.. "Har du ätit Lunch ännu" -Nej det har jag inte och jag vill INTE se "two girls one cup"  och då menar jag med stoohoooora superstora bokstäver! Till killarnas lycka hittar de någon som inte har sett den ännu, och så får man en mindre person med sig på lunchen.. Men det gör inget för jag är inte så pigg på att äta längre!

..om jag var nio år

idag har jag gåt på stan med mama det var skoj jag tjöpte kleder och jins sen jik vi enda hem det var kalt jag lengtar till somaren. nu siter jag ock lysnar på musik och räknar mate jag jillar inte mate inte skoj als.  

Pus / 3sTelLe
image160

Dooupiidupidooh


image162Kom just hem från ett lungt 18 års firande (kan det bli annat en lungt på en söndag, nej det kan det inte). Men grattis i alla fall Erik!

Jag kan ju inte påstå att jag har varit världens bästa på att uppdatera den här veckan, men det är bara för att skolan har tagit död på mig men sen tog jag dö på den så nu är vi kvitt! Där emot förstördes min helg, jag som skulle gå ut men jag va så trött att jag höll på kola vippen av mig.. Jag har blivit en mjääkig typ! ..och nu ska jag bli ännu mjäkigare och fortsätta att gegga i soffan framför en
bra film.. Tjingeling!


nu jag sova nu jag trött

.Maccch I sängen.. men jag undrar om jag verkligen ska sova. Jag måste ändå upp vid sex snåret så det känns som onödigt tease bara. Borde plugga och läsa en bok men då kommer jag antingen somna eller slöläsa i den äckligt vinröda boken. Det är synd att den är vinröd eftersom det är min favoritförg och nu förknippas med hat.. efter det här kommer jag aldrig mer vilja se den igen ..Det är lite som att blanda vodka med pepsi (favvo), då kan man aldrig mer dricka det normalt sen.. Därför är det tur att cola finns (inte lika gott som pepsi) de kan man förstöra hej vildt, usch nu vet jag inta vad jag bubblar om. Borde kanske dricka Coca cola eller Pepsi ändå så jag blir pigg(are).. Det är stört, för någon dag sedan vaknade jag mitt i natten av att jag promt skulle ha pepsi.. Vart är jag påväg? Hej hej sockersjuka hej hej..

Cola eller Pepsi?


image162


Porrigt

Postat av: (Anonym)

Hade tråkigt en fredagskväll som denna så sökte jag på "uppblåsbar barbara" och så kom jag till din blogg.. och nu verkar det som om att kvällen är räddad, du verkar vara en skoj prick ;)

2008-jan-12 @ 00:01



..Jasså så lockar man till sig sådan publik också, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Personen i fråga verkar ju varken ha Canal+ eller TV 1000 eftersom, han (jag antar att det är en han) ägnar sig åt en sådan aktivitet på en fredagskväll.. Otur att han har kommit till fel place då! Hmmh man kanske ska passa på att nämna några andra ord som ger bra träffresultat när man ändå är igång, Porr, Sex, Girls Gone Wild, Blondinbella  (hon ligger mitt i smeten ibland de allra mest sökta termer, finfint sällskap hon har måste jag säga) Sexnoveller, Porrfilmer och Silikon såådärja done, så välkomnar jag de porrsurfande hundratalet nya besökarna (och alla blondinbellafans).. Puss och hej!



image161

I´m Scandinavian everything is, what it is..

Noll ett femtio sju.. mitt i natten och jag väcker grannarna med Nephews rock remix. Jag är en stor beundrare av detta ibörjan, men kan verkligen inte se storheten i musiken när den där Keri vidöppnar proviantluckan vid 33 sekunder, då ere köööört.. men verserna är ju excellence!

..Jag som tänkte catcha up lite och visa en bild på min ring.. Men kameran har gått och gömt sig och jag har ingen lust att leka kurragömma nu.. och den inbyggda web kameran är värdo, jag kan inte ens stänga av night shooten (med myrornas krig filter) böhö..datateknikern i mig gråter! ..bilderna blir ju sämre än dom jag tog med en engångskamera som jag köpte för två spänn in the west!


image160

Hail to the eyes! Ögonlocken är tunga, pupellerna stora..oj jag menar pupillerna och jag skelar.. och när man ser ut som en mentalpatient nyss rymd från psyket / uppblåsbar barbara ..och inte kan stava till pupiller då ere illa, då ere dags att sova!


Tack och hej!

New Stuff


Världens bästa
Tereze har fixat en ny header! Tack!


Kock sökes

Jag har just smakat något som jag trodde var världens äckligaste combo:  Apelsin + grädde + ris aka Apelsinris.  ..Och de var världens äckligaste combo också eftersom jag saltade riset.. Käprätt åt helvete med det tänkte jag och så sansade jag mig & mediterade lungt och stilla fram mina gömda kock ambitioner.. och gjorde om allt utan saltet.. Smakade helt okej, men det ser ju ut som perkele.. yäjks!


..Någon som känner sig manad att gifta sig med mig? Nååån där ute?

image154

[bad bed]

image159


Inte mycket till trafik idag.. Innanför mitt pannben alltså. Klockan halv sju ringde väckar klockan och jag banka till den.. Igen, och igen, och igen. Varför kan jag bara inte studsa upp när der ringer? Det enda jag tänker är; bara sova lite mer.. pytte pytte lite meeer. Men lite mer är ett vagt begrepp och har en tendens att bli mycket, åt helvete för mycket. Jag som skulle vara i skolan klockan prick åtta för att göra en superviktig sak.. Nu får jag käka spik och hålla ställningen här hemma istället!

 


Blue..snarare, svart och svullet but still alive!

Såhär på måndagen poppade en trevlig liten varelse upp på mitt knä. Jag har aldrig sett ett så stort blåmärke i hela mitt liv ska ni veta. Jag har knappt sett ett enda blåmärke alls eftersom jag aldrig har haft ett blåmärke i mitt liv, mina knän är härdade efter alla handbollsspelade år.. trodde jag, ja.. tills jag vaknade i morse och trodde att massa blåbär hade invarderat mig i sängen, men så var inte fallet heller.. och jeans var bara att glömma och drömma om att få på sig idag!

1 Jag åkte skridskor, eller åkte och åkte.. jag låg på isen!
2 Kombinationen av förmycket av det
här och det här, måste jag lära mig att hantera bättre..
3 Jag var (hör och häpna) på gymmet, springbandet stannade. Det gjorde inte jag..
4 Jag blev inspirerad av Victorias Secret igår, och lekte lite och snubbla lite..

Vad tror ni hände 1 2 3 eller 4?




Svullet svullnare svullnast

Männen i mitt liv..


Coldplay
Howie Day 
Duran Duran
Sum 41
Damien Rice
Joshua Radin
The Attic
Apollo 440
The Cure
Axwell
The Killers
Finger 11
Mika
Jet
 




..simultan förmåga är på topp som vanligt. Jag säger ju det, everybody loves a player!



Låt mig va

Kan inte hem telefonen sluta ringa!! Jag har bara lust att dumpa telefonhelvettet i golvet. Jag kollar på film och är hög på socker, meaning stööör ej! Som ni vet äter jag en del godis, eller en del och del, jag äter ju för kattsingen både för mig och hela min familj. Och när det gäller att bjussa är det inte min starka sida.. Men jag tycker man får äta hur mycket man vill bara man rör på sig (å det gör ju jag såå ofta) men nu börjar mitt ätande gå över styr jag ser ut som en slemmig mask som har slukat en hel tennisboll som fastnat på mitten. Jag tror jag ska införa regeln "bara godis på lördagar" som gamla old days.. Jäädra vilken tur jag har att det är lördag imorrn då (och sen har vi ju lill lördag på onsdag också), det kanske finns hopp om att jag kan klara det här!  ..å nu vill ni förstås veta vilka mina favorit godisar är? Okeej, bara för att ni så gärna vill.. de här, å de här å de här, äh jag är en velig sak jag kan inte bestämma mig!



image155

..Sen bjussar jag på en bild när jag kladdar choklad!

Jag är tröt

.. Å det måste ju vara ett helt lysande exempel på att man ska sova ..Jag vet att trött stavas med två T´n, men tröttheten idag är så påtaglig att jag inte ens orkar rätta till ett felstavat ord.


Jag fick inte en sova i natt, för John blund var som bortblåst, försvunnen, poff gone! Han ville gå och klubba, dansa av sig lite. Vid femsnåret på morgonen ringde jag upp honom för att kolla när han skulle tänkas komma hem. Utan något svar så ja ringde igen, å igen, å igen, å igen.. Så ikväll har han fått utegångsförbud och ska stanna hemma, vare sig han vill eller ej!


image154