Miss Plastic Fantastic

Skönt att vara på landet och vila upp sig på sommarlovet. Då har man tid att se på Miss Univers kl fyra snåret på natten, självklart fungerade inte elen efter som blixten gjort att vi fick strömmavbrott, så jag fick gå ut och dra igång elverket. Det skulle jag aldrig gjort såhär i efterhand, en supertråkig tävling där alla deltagande har varit och hälsat på farbror doktorns kniv ett x antal gånger. Vinnaren Puerto Rico såg ut som en korsning mellan Janet och Michael Jackson bara en sak som fattades.. Donald Trump gillade Zuleyka Rivera iallafall! För er som ändå vill se tävlingen går den i repris idag kl nio på Star som förövrigt är en kanal att rekomendera..


Rug(git) väder?

Så himla skönt! Idag har ja varit riktigt duktig.. Igår visade väderkartan ett stort åskmoln över Uppsala så okej tänkte jag, då ska jag ta och fräscha upp mitt rum på landet, den tanken har jag tänkt över hundra gånger men aldrig har det blivit av.. Men eftersom det skulle åska så lovade jag mig själv att fixa det. Men självklart har jag alltid otur, solen sken som aldrig förr och inne sitter jag och bläddrar i tapet kataloger..  Boooring, så jag bestämde mig ändå för att behålla de gamla (fula) tapeterna för man är ju faktiskt trotts allt på landet. Istället tvingade jag Ma & Pa att handla en knallrosa matta.. I love the rug colour!


Höst

Hittade en bild på en (putande) Ashley och Mary-Kate  hos Hanna. Älskar deras kappor, när jag ser bilden vill jag att det ska bli höst nu..Jag vill ha Ashleys puder rosa kappa, men färgen skulle jag nog trötta på i längden, kanske vore det bättre att satsa på en grå som passar till nästan allt..eller?



Landet natt 11

Jag ska aldrig mer spela poker (utan att ha lärt mig de, och blivit bra på det först). I går kväll kom något på att vi skulle spela poker, okej tänkte ja jag är ju ganska bra på vanliga kortspel så varför inte försöka.  Självklart vann jag allt i början men efter några timmar bestämde vi oss för att köra en sista omgång, och den som förlorar får sova ute på däcket, och vem tror ni förlorar.. självklart jag! Okej, tänkte jag det kan väll inte vara så jobbigt. Så jag gick och hämta alla duntäcken jag äger och la mig under bordet på terrassen. (Innan jag gick och la mig där borde ja tänkt på att jag var på en ö och är allergisk mot getingar och måste direkt till sjukhus om jag blir stucken), men självklart tänkte jag inte på det, och somnade som en stock. När jag vaknade kände jag att solen gassade på mig och jag höll på dö av värmeslag. Jag försökte öppna ögonen men det gick inte, min första tanke var hjälp har någon hällt i mig T-sprit.. men då borde jag i alla fall kunna öppna ögonen. Jag kände på ögonlocken och nu fattade jag varför ja inte kunde öppna ögonen. De var svullna som två golfbollar. Nu förstod jag att jag hade blivit stucken av en (eller flera) getingar. Men efter som ögonen redan hade svullnat var det värsta över. Tur att inte jag blivit stucken på halsen och tur att jag slapp ambulanshelikoptern dehär gången. Nu har ja lärt mig att aldrig mer sova ute efter något dumt pokerspel!


sessan

Såg just en skymt av Victorias firande på tv.. Utbrast till pappa -Den stackarn får stå i folkdräkt varje år. Pappas svar -Vadå, då slipper hon bekymmra sig över vad hon ska ha på sig.. snälla! Allvarligt talat hur kul kan det vara på en skala att bära folkdräkt vid varje födelsedag?.. Tur att man inte är prinsessa! Hade helt glömmt bort att även denna Victoria har haft ätstörningar..

Celeb hair


BYE-BYE, BLONDIE photo
Newport Beach blonde or high-fashion brunette?
..och Jessica Simpsons förändringar ska vi inte tala om.. och vissa har verkligen inte fattat och missat totalt! Skärpning Sienna Miller, Hershberger Downtown salon borde verkligen sätta i hennes extensions igen..

Ang Miss Barton här är hennes nya bilder för Keds..














två fotbollar..

Hej! Jag heter Victoria Beckham och jag har inte silikon, och jag har absolut inte bantat jag är normalt smal! Nu går det inte att dölja längre.. Men Victoria är i alla fall inte dum, om man jämför henne med andra fotbollsfruar utnyttjar hon sin situation till max. För hur kul kan ett liv som fotbollsfru vara? Medan David är borta många dagar i veckan och spelar fotboll, ska då Victoria vara hemma och passa barnen som många andra fotbollsfruar, svar nej! Istället är hon ute och låter sig sponsras av diverse olika disigners. Finns det nåon anledning att sitta hemma? Om man inte kan leva sitt eget liv, kan man i alla fall ta för sig av alla fördelar det är att vara fotbollsfru..

Men Victoria är ändå inte nöjd, det spelar ingen roll att leva i gränslös lyx. Det är en sak som fattas hos henne, en dotter. Hörde att Victoria har sparat alla klänningar för att hennes dotter ska få ärva det.. Men det blir nog svårt. Att få ett till barn när man gjort tre kejsarsnitt kanske inte är så lätt, speciellt när det ska bli en flicka också.. Vi får väl se om maen börjar växa snart i alla fall.. vad tror ni?


Källa: Soh & Bild

Rosa hus

Med risk för att tjata sönder solen måste jag berätta att alla borde ta några dagar day-off, det är helt underbart! Varje morgon när jag vaknar, okej det var väll att ta i, varje eftermiddag när jag vaknar är det första jag gör att skrika till min syster -är det sol ute? För om solen inte skiner är det lika bra att ligga kvar i sängen. Igår bestämde jag mig för att åka ut till landet, vilker var smat gjort eftersom solen skiner även idag, så nu ligger jag här på gräsmattan med tidningar och laptopen i högsta hugg!

...och för er som inte har något vettigt att göra har jag en massa
förslag. På superfuture.com hittar du till shoppingen i storstäderna "urban cartography for global shopping experts" Den rosa byggnaden är Paul Smiths snygga butik. För er som håller er till internet  shopping finns rabattkoder: Butiker i Sverige. Net butiker utomlands, tex ASOS.




Hasta la vista, baby!

eighteen

I´m eighteen and I´ve got a black spy bag, yey!