Mellandagar

På julen ska man ut från stan, så är det bara. Men den oskrivna regeln verkar alla i min släkt missat totalt! Jul hemma i all ära, men inte när man bor i stan! Men over all är jag nöjd med julen! Nu blickar jag frammåt mot nyår! Idag var vi hemma hos farmor för den nyfunna traditionen "ät-upp-all-julmat-som-blev-över". Julknäcke!Mmm!  En ovanligt korkad tradition som jag ska sätta stopp för, eller de andra kan ju fortsätta men utan mig! Är så sjukt trött på all jul mat nu så det finns inte..

Tara verkar ha haft en trevlig julafton i
värmen på St. Bart's. Miss Lohan verkar inte ha haft en lika trevlig jul. Är det inte ett sjukhus armband som sitter på hennes handled? Kan hon ha spenderat julen på sjukhus or some kind quick detox center?  Paris firade jul i en hmm..annorlunda klänning!
Juste! Annika från Sverige tänkte också önska er en god jul.. men va fanken ska övriga världen tro om vårt julfirande i Sverige? Gooosh!


Christmas


Nu är det jul igen! Igår var jag hos farmor och klädde hennes sk "gran". Hon håller på med stambyte och målarna hade glömt kvar en stege och massa andra saker, som jag genast tog nytta av, jag kom på den smarta iden att göra en gran av stegen!  Haha tur att hon inte ska vara hemma i jul.. Han med en snabbis på stan igår för att köpa julklappar, vilket inte gick så bra med tanke på att halva Sverige är lika sega som mig på att köpa julklappar! På NK såg jag Caroline Winberg, handla julklappar med sin pojkvän.. Nepp nu ska jag fixa med mitt julgodis projekt. Knäck, ischoklad och kola i all ära, men visst vore det väl kul att testa något annat i år..

GOD JUL!

Stole the shoes



"Prada Marfa" $80,000 hittas i ödemarken runt West Texas området. The Prada sculpture är designad av de tyska designerna Michael Emlgreen och Ingar Dragset..

Merry Marc-smas!

Marc Jacobs anornade i veckan sitt årliga maskerad i New York. Han själv var utklädd till en duva, likt..njaa! Alla hans andra gäster kom utklädda efter temat  "A Night in Venice". Bästa kostym har vi här! Själv gillar jag den här men vad hände med temat? Komentarerna efter löd såhär: "Very, very, very, very gay" Haha (de var nämligen obligatoriskt att dansa vals)  "Holy shit, it was fucking amazing."

Det var även tänkt att Nicole Richie skulle dyka upp, men hon valde att stanna hemma efter att hon körde bil, på fel sida, hög(?) För hon såg ju trotts allt lite trött ut.. Här kan ni höra 911- samtalen..



Nicole dök aldrig upp..

Depp x2

Snart har vi gått över på den andra halvan av veckan som vanligtvis brukar vara min favorit del! Men idag kom dagen jag aldrig trodde skulle komma! Dagen(/arna) då det är roligare att vara i skolan än att komma hem efter, för då vet man att man måste plugga vilket jag har fått nog av! It´s killing me! Tack och lov, för att det är lov snart! 

Style.com har lagt upp sin julklappsguide på nätet. Måste säga att det var förvånansvärt mycket man absolut inte vill ha. Eller vad sägs om riktigt fult carving set från Ralph Lauren $ 595, en ultra modern vaxad stol, eller varför inte en antik skulptur. Fy faan vad deppig jag skulle bli om tomten kom med en sådan till mig..

image40

Kissing

Seg var ordet.. Har spenterat eftermiddagen med mina kära skolböcker och mina bästa vänner, Ben & jerry(´s) som garanterat har gått i vinst denna vecka, tro mig, jag är en huge inkomstkälla att tacka!
Satt just och tittade på Samiska nyheter innan jag fick ett ryck och insåg hur tråkigt jag har! En sak som där emot inte är tråkigt är detta, Kissing Test.. Lika roligt varje gång! Den här lilla damen får en också att skratta..

Gårdagen spenderades med att springa runt halva stan efter en chokladkalender (jag vet, lite sent) till min syssling! Hur svårt kan det vara på en skala kan det vara att få tag i en..  Tydligen jättesvårt för jag har fortfarande inte hittat en, tips någon? Äh julskum funkar också..

On the street - Bag Ladies

We all knew that enormous bags were going to be a hit this winter, men vem hade tänkt sig att plastic bags skulle hänga på axlarna hos New Yorks fashionable people? Well, det är inte vilket plast som helst. Det är den senaste Chanel kreationen "plastic carryall", upp med $1,000 så är den din! Men du kan lika gärna ta en svart sopsäck enligt mig.. och köpa julklappar för resten!

Juste en sak till, värför gäller inte denna "gift of the day" i Sverige?

Sopsäckar