Wake me up when september ends..

image64

Det är lördag klockan är över midnatt och här sitter jag vaken, inte sovandes, i mjukiskläder och inte ens en gnutta trött, hoppsan så det kan gå. Det är löningshelg, halva Sverige är ute puffandes och buffandes men inte ja, jag är hemma! Är så in i beng stolt eftersom jag och begreppet självdisciplin klickar för en gångsskull, katchiing! Just nu har jag ätit för mycket rosa och vita marshmallowspuffar, jag har mer än halva påsen kvar utspridd över hela sängen, usch jag vill inte se dem mer, förstår inte ens varför jag äter, jag gillar dem ju inte ens, men de är så
snygga. Där har vi mig i ett nötskal, jag köper saker bara för att de i snygga, sen skiter jag fullständigt i om det är gott eller inte..



..samma visa gäller på skofronten, jag har fler skor jag inte använder än tår på mina fötter, det är ju inte bra, inte bra alls.. Ibland tror jag verkligen inte att allt står helt rätt  till i mitt lilla huvud. Sen har vi ju alla dessa snortajta jeans också ..och här sitter jag med mina marshmallows upp över öronen och undrar varför jag inte kommer i mina tjugofemmor längre!  

tjing tjing!

disturbing discovery

Gokväll girls... jäädrans, vilken generalisering jag lyckades dra till med där. Men det känns (nej förresten jag vet) att det är folk med långt hår och nagellack som är majoriteten här, rätta mig om jag har fel guys.. Eller sätt en pinne bland kommentarerna vettja, jag bits inte och om jag gjorde skulle jag ändå inte få tag i er ..och när ni ändå är på g kan ni svara på en fråga, just a quick little question.. allt detta tjat om duschar och Ert duschande..


Jag vet en, två nej tre eller fyra stackare som är obsessed, att tala om att de just har duschat. När man pratar med någon av dem och frågar: Vad gör du? ..får man svaret.. "-jag har just duschat" när man frågar: Hur är det? blir svaret -"Bra, jag kom just ut från duschen!".. Vad ska du göra idag? "-Jag har just duschat sen ska jag klä på mig och gå ut".. Nemen oj, tack för informationen, det är bara hundrafemtioelfte gången jag hör det.. Det är okej första andra och ibland tredje gången men sen ere finito och då blire bara motsatt effekt..

Så min fråga är why why why? Nån måtta får det vara.. Har ni gossar en förkärlek för vatten eller är det bara så att ni vill att vår bild av er ska vara heta våta hunkar som precis stigit ur en ångande dusch.. No pressure, no stress, bara undrar..

..Nemen oj vad jag blev svettig av att skriva det här inlägget, tror jag ska gå och ta en timmes het (som i varm), porrig dusch. Så det bränns mot huden, nästan så man får gåshud för att det är för varmt. Men det är så det ska vara.. sen ska det vara en herrans massa ånga, nästan lite dimma så det blir lite popstjärna feeling över det hela, imma gillas också.. då ser det så snyggt ut när man flanerar från badrummet!


image76


Askalasförkyld med jultankar..

Ännu en helg förbi, poof gone, den har varit skojig men den efterlämnade en förkylning som heter duga.. Undra om det är för att jag sov i drag?.. eller för att jag inte sov något alls? Min hals höörts alot i alla fall, undra när det tänkt att går över.. I väntans tider underhåller jag mig med att äta glass. Så; Film, hosta, äta glass, snörvla, äta ännu mera glass i stora lass, det ska jag ägna mig åt ikväll. Medans jag hoppar runt i mina tofflor och ett duntäcke, så skönt. Under ett duntäcke vill jag dö eller, näe.. förhoppningsvis inte förresten, det lät lite för mycket "slice my wrists  slash piller addicted" att dö under ett duntäcke, så det skippar vi!


..Faktsikt så tänkte jag på julen idag, och lite roligt kändes det.. Jag längtar faktiskt efter dunjackor, mössor, vantar, mörker och värmeljus, lite coosy sådär! ..men nu har julfeelingen gått över styr, för jag sitter och lyssnar på jullåtar ..och det är hela tre månader kvar till julafton, sug på den ni! Själva ska jag gå och suga på en halstablett.. Solong!

image75

Stackars lilla flicka!

Jag hatar dessa program, de är tråkiga, ja typ kräkframkallande.. och nu har till och med en programledare börjar kalva.. illalalala!


Sucha bee-ootifuláir!?

Här om dagen hade jag inte så mycket att göra.. Det pirrarde så oerhört i fingrarna. Så jag vattenkammade håret och snabbt som tusan kapade luggen, rakt av bara smack! Heidi Klum 1990 style böhö, inte för att jag tror att hennes blev till på rastlöshet sättet men vafanken!  Det var ingen super smart idé att gå lös med saxen snarare ett otroligt korkat blondinryck, för nu kliar det och har sig hela tiden. Minnet kommer tillbaka när jag skulle åka utomlands när jag var femton år, sprang in på toan tog en nagelsax och kapa luggen ojämt och hemskt, brännan såg lagom skoj ut med en vit rand i pannan, och luggen fick jag spreja platt i pannan i ett års tid, känndes det som. Damn, va glammigt och nu är jag hårsprays narkoman igen!

Näe va fanken lång snelugg är bättre, eller ingen lugg alls, gränsen mellan är hårfin! Eller så snaggar man sig bara och slipper alla problem, men nej förresten det har ju halva jorden
lärt sig att det bara blir mer problem. Nu ska jag sluta irritera er med ytliga blogginlägg from hell, skrev mest det här inlägget för att påminna mig om att inte få framtida fingerpirr eller dumma ryck. Nog för att fingerpirret har avtagit lite när jag fick skriva allt det här.. så nu kan man ju hoppas att det stillar sig..

image75

Jag är en sopa

Har så mycket i huvudet just nu, inte för att det brukat vara tomt men idag vare proppfullt och extra virrigt innanför pannbenet. Jag hinner inte ens tänka klart en tanke innan en annan tränger sig på, så glömmer jag den första och det är jobbigt.  Men nu ska vi inte tänka mer på det..


Knepig natt i natt, I had a nightmare... I dreamt I was a brunette, nee heh så illa va det inte. Jag drömde jag att jag var jagad, eller nåt, minns inte riktigt. Man kan säga att det var allt annat än lugnt. Stressigt som tusan..  Jag var ju inte direkt utvilad när jag vaknade. För lite sömn och för mycket av annat , gör att man blir lite virrig. För när jag vaknade insåg att jag försovit mig rejält. Väcker min syster och fixar mig snabbare än vad du hinner säga "sinilitet är även vanligt i unga år" och sedan tar vi nycklar, väska och sopor och rusar iväg till bussen. Med alldeles för mycket i huvudet (och i händerna) i form av en enormt stor soppåse, som jag fortfarande bär med mig ovetandes på bussen. Det är mycket folk på bussen så vi måste stå upp hela vägen. Väl i stan går vi och kollar i några affärer, Erika provar ett par jeans och jag sätter mig och väntar utanför provrummet.. Vi går vidare och märker sedan mitt på Kungsgatan att jag har gått runt och släpat på en soppåse runt halva stan.. Innehållande en massa dravvel, bananskal och gud vet vad.. Jääyks va det måste luktat! Neeps nu ere Tv tajm och natti..Clapyourhandsitissoonfriday, yay!

image73

Vad hände med SUNday?

Hux flux förvandlades de rosa molnen till ett skärt litet helvete. Det är kallt, jag fryser som en tok förutom på låren, den bärbara är så het att jag snart kommer att få brännskador. Sitter och slötittar på Animal hospital, med en grovstickad polo och ett duntäcke. Just nu sågar de, nej förresten de svetsar i en stackars hunds ben, huh! Klarar inte av att titta på sånt när blodet sprutar åt alla håll! Så jag kopplar om (på mitt språk betyder det byter kanal).. vart kommer jag då.. Mitt in i ett jäädra kejsarsnitt, ännu mera blod yajks! Tur att man är sövd, apropå sövd..


Jag är heeelt slut idag. K a t a s t r o f, så blir det när man går upp för tidigt, eller rättare sagt lägger sig för sent.. Vid nyår lovade jag ju att sova mer, måste säga att jag lyckats bra med det ända tills idag då jag fick gå upp omänskligt tidigt för första gången på jag vet inte hur länge.. Min andra vana (som inte var planerad som ett löfte) är att läsa på diverse
tidningssajter. Jag läser, läser klickar och har mig och blir mer och mer allmänbildad, typ.  Men som sagt, det är ju Aftonbladet och består troligen av lika mycket craptalk som en pommesfritt innehåller skit.. I alla fall det jag tycker är skoj och lyckads klicka in på! Vilken osis! ..Nääh vafanken nu ere dax för Bedtime Tunes.."Jet - Look what you've done". Böhö, så bra, så bra..

 


Gimme More

..Damien Hirst's senaste konstverk är en  diamantbeströdd dödskalle med 8 601 diamanter kallad "For the Love of God", punga upp 2,4 miljarder kronor och den är din! Kraniet har tillhört en europeisk man som levde någon gång mellan 1720 och 1810 talet. Jag skulle inte ha något emot att samma sak hände mitt kranium när jag dör.. Det sägs ju att diamonds are a girls best friend, jag tvivlar inte en sekund!


..En annan som har haft lite problem med det som växer på kraniet är fröken Spears, nu kan jag inte hålla mig längre. Snorgrön mini satinklänning. Svart häxperuk.  Hur ska detta gå ny låt har hon ju också.. Längtar redan efter videon, där hon kommer presentera ännu en kanon outfitt! Gimme more, gimme gimme more..

Idag tvingade Matilda, min enda morotsätande kompis med mig på gymmet. Vi började på rullbandet där vi hade battle, vem som vann ska vi inte nämna här! Sen skulle jag klura ut hur den där förbannade maskinen som ska ge snygga biceps fungerade, vilket jag inte lyckades med, men vafanken tandborstningen två gånger om räcker aldeless utmärkt för att träna bicepsen tycker jag. Sen blev jag medlurad på ett sånt där jobbigt aerobics pass eller vad det heter. Till råga på allt blev jag varvad av en hurtig pensionär . Det enda jag kunde tänka på under min vistelse på gymmet var mina åtta hamburgare jag gick miste om när jag betalade åttiospänn för den lilla gym vistelsen.. Never ever more!


image71