Summer Wine

image235

..får mig och tänka på Ville Valo och Natalia Avelons låt. Den är bra den borde ni lyssna på! Shit vad mycket luftballonger det är ute.. och tjejer i fööör korta kjolar som springer runt på stan. Stackarna de kommer frysa ikväll..

asfalten glöder..

..det är lördag och jag är varken bakis eller har har huvudvärk! Jag vaknade av sambaliknande toner som ekar in från gatan. Vad har jag missat, är det något jippo eller något annan skojsigt? När jag en timme senare lyckas jag pallra mig ut ..vad tror ni jag ser? Inte sambadansande människor så långt ögat kan nå... Neeej, en flaxande helikopter, massa poliser och stackars små krakar som springer runt flåsandes i bastuväder. För idag är det Maraton. Precis utanför mitt hus. Jag som klagar på alla hurtbullar som springer runt och lallar vid kungsholmsstrand..  och nu har jag en hel battaljon eller snarare arme precis utanför. right in myyyy face!

Nu ska jag åka ner på stan för att slippa ha tiotusentals gympaskor mitt i fejan.. Frågan är bara hur lång maraton är egentligen.. ner på stan också.. typ två varv runt h-e-l-a stockholms innerstad.. Nånstans måste man väl kunna smita undan från sitt kassa tränings samvete...?


Studentmottagning..

image235

..och glass det är finfina grejer!

Love is in the air..

..inte på riktigt men i alla fall, sitter och picknickar på djurgården och vips så samlas sockervadden som en klump framför solen.. Nu dör mobilen tjohej!

image235

..det heter inte boll utan puck!

Hej kära läsare, vem som helst, arg som glad. Jag kan inte sova ..med tanke på att jag har en hjärna lik en ärta och en vagel i ögat stor som en golfboll så kan jag varken tänka eller blunda..


..Igår hade vi hockeykväll hela natten lång, vi hade haft vadslagning på jobbet och jag hade rätt resultat, 4-5.. dock hade jag vänt på steken, så det gick ju käpprätt åt helvette!

Trött på falukorv?


 
  
..Yummyyoo orm lär ju smaka pyton!

Tråk Tisdag

image225


Sitter i skolan och gör precis allt  jag inte ska göra. Jag skulle behöva en sån där det röd-dag-ingen skola-inget-jobb-man-kan-skita-i-allt-och-alla-dag! ..Tisdagar ligger risigt till nu för tiden. Ingen bryr sig om tisdagar längre. Alla ogillar måndagar första dagen efter helg lixom, onsdagar går under namnet lillördag. torsdagen är "nästan helg". och fredagen ju fredagen.. Tisdagen är bara en utfyllnad, meningslös, och helt värdelös dag som försöker klämma in sig mellan två vettiga dagar.  Fettisdagen kunde ju ha räddat hela systemet , men nu är fallet så att den bara infallen en gång om året, de va ju lite synd. Nu fika pause nr 87!


Våffla nummer 4

God morgon det var ett tag sedan! Sitter på Dalarö, spanar på segelbåtar äter våfflor till frukost samtidigt som jag kollar på nyhetsmorgon. Jag har upptäckt att jag har glömt att packa ner de två av de viktigaste sakerna (förutom fem bikinisar) nämligen tandkräm och tandborste..det blir nog stan imorgon igen!

..På nyhetsmorgon snackar de om den där Englas begravning som ska vara på tv idag. Man ska tydligen tända ett ljus för att visa omtanke.. Ett ljus?! Vi borde ha tänt en stor gigantisk jädra maj brasa av idioten som gjorde det istället!


image224