Efterlängtade lovet här!

Söndag kväll och veckan lider mot sitt slut.. Om en vecka sitter man här, antagligen med ångest långt upp över öronen för att man inte har gjort det man ska under veckan.. Typiskt Estelle-syndrom. Men men ny vecka, nya planer! Det är just det här med planer som alltid spricker för mig och oftast beror det på att jag vänder på hela dygnet. Saken blev inte bättre av att klockan ställdes om inatt, men det måste jag ändå ge cred för, en timme mer uppskattas alltid. Men förvirrad var det när jag stod där i tunnelbanan och stirrade på klockan som vreds tillbaka. Jag hade ingen aning om att den skulle vridas tillbaka i natt och trodde jag såg isyne..

Klantiga jag

Hade min tidigaste dag idag, hemgång redan 13.20. Sånt gillar vi! I morgon är det åter skola, men har en relativt kort dag. Skönt! Hittade en underbar sida med en massa Junk-Food t-shirts, favoriten är den här.. Har en rs t-shirt som jag fick av min morfar men den är too big, synd!

Nu skulle jag egentligen sysselsatt mig med geografi plugg. Synd bara att boken ligger tryggt förvarad i skåpet. Ibland blir jag bara så trött. Egentligen borde jag hänga med huvudet efter som jag har inte ens har öppnat boken och imorrn har jag inte heller lust att prioritera skolan för då ere guld, guld, guld som gäller! Säger bara thanks good för att det är lov snart..

Har idag ätit Sushi för tjuofemte gången idag Eller äta och äta, det va att ta i rättare sagt smaka. Jag måste medge att det är bland det värsta jag har ätit. Det är absolut inte gott! Kanske måste man pröva ett x antal gånger till innan man fastnar för det? Men noop det kommer inte hända!


46132-25

Evolution of a model

Äckelväder i Stockholm idag regn blåst och sådant där urtråkigt väder som jag hatar. Utanför fullkomligt öser regnet ner och jag längtar efter varm choklad.. Måste bara visa.. How Beauty is made so true! Fun fun..

Plastic surgery

Boob lift: Tyra Jessica Giselle Heidi Adriana Lindsay
Facial changes: Jessica Giselle Madonna
Nose: Nicky Kate Ashlee



..och vinnaren är.. Congratulations!

glädjen som försvann

Men nej det är bara torsdag, jag som har fredags feeling! Tog en sväng på stan efter skolan med em, såg att Diesel har öppnat en gigantisk butik på Biblioteksgatan, mycket fina saker faktiskt.. Sen bar det av till banken där jag och em satte i oss en halv  prinsesstårta på Swedbanks bekostnad! Bjuder man så gör man är ems motto i livet, och det håller jag faktiskt med om..

Visste ni att Gemma Ward har en storasyster named
Sophie som också är med på banan! Tycker inte de är så lika men men syskon är de i alla fall. Inte nog med det så har hon två tvillingbröder som också är med i kubben. Jag vet nåra föräldrar som kan leva loppan på ålderdomshemmet sen, men besök av barnen lär de inte få så ofta...


Vem?


 
  Sveriges supermodeller sammanförda för första gången för en bild.. Who's the Best Looking?

James Jeans

Who whant´s? Här tävlar du..  Tredje alternativet är svaret..

Janice Dickinson

Janice Dickinson's Modeling Agency är så roligt att titta på, när man inte har något vettigare att göra, och det blir bara värre och värre ju mer man tittar.. Har den människan inget vett i kroppen? För er som inte vill se programmet här kan ni titta på Kanal 5 kl 16.45 på fredagar, med repris på söndagarna!



"I realityserien Janice Dickinson Show möter vi kvinnan som korat sig själv som "The worlds first supermodel". Efter 30 år i branschen ska Janice Dickinson förverkliga sin dröm och starta egen modellagentur. Hon planerar att handplocka de bästa talangerna, styla och fotografera dem själv och slå branschen med häpnad. "

Change or not?

Behålla gamla eller nya designen?


Svart

I hate school days it's damn boring!
Ebba von Sydow i nionde klass, fun picks! Hittade hos Mandy! (vill också tacka Linnéa)
Black is back, yey!