Hot Abercrombie & Fitch

Och så var det det här med att uppdatera.. Jag som verkligen fick in snitsen på det området igen, vad hände? Har farit hit och dit och sysslat med dittan och dattan sedan sist. Varit ute för mycket utan jacka, så hesheten har gjort sig påmind och i och med hesheten kommer grinigheten.  -Ta en whiskey, eller två. Som min morfar brukade säga. Fast det lindrar ju egentligen inte mot grinighet, utan mot halsontet, men grinigheten försvinner nog också om man följer det rådet. Men så kul ska vi inte ha såhär på måndagskvällen..


image64 

Sen vare ju det här men jackan som var orsaken till halsontet. Jag måste hitta en ny jacka pronto, och gå runt på stan såhär efter löning och när det är höstlov, går bort! Men så har vi ju problem nummer två, om man hittar en jacka på nätet (Usa) skeppar de den inte den till Europa-Norden-Sverige, va har de då tänkt skeppa de till Sibirien eller? Jag träffa en sibirian en gång när jag var utomlands, han kunde knackig engelska (och var full dygnet runt) men han var pratglad ändå, på ryska.. men jag frågade om han inte frös häcken av sig uppe i svinkalla sibirien.. Nää sa han -Vi dricker oss varma (och de mina vänner tvivlar jag inte en sekund på att de gör).. Hmm jag kanske ska gå ta den där whiskeyn iallafall då löser ja ju både jackproblemet, halsontet och grinigheten, tre flugor i en smäll ibland är jag smart va?





..abercrombie.com! Allt är ju så sött så.. natteli-natt-natt! 

OFF RHYTHMS

Det är en helt vanlig söndag i casa de la mia, jag är på ett strålande humör!  Nä. oftast inte på en söndag, men jag jobbar för fullt på det. Just nu sitter jag och fördriver tiden med att vara barnvakt till världens sötaste lilla krabbat. Hon sitter och trallar glatt på låten "sms:a låna" "sms:a låna", jag frågade henne vart hon lärt sig den?  -Alla på dagis sjunger den svarade hon stolt! ..så fortsätter hon.. "sms:a låna" "sms:a lååååa". Snacka om att träffa rätt, med den marknadsföringen! Va  hände med gamla hederliga lilla snigel?


Nu ska jag gå och måla naglarna på henne. Så var det ju det här med pojkigt och flickigt hon vill ha
rosa såklart, men jag tror jag ska föreslå blått för ovanlighetens skull. Och om tjugo minuter kommer barnvaktsavlösaren.. Bolibompa, jag kan knappt bärga mig, då har jag en halvtimmer freetime! ..Nää vafanken nu sitter hon och nynnar på "helan går"!!  Bäst att vi går och tvättar munnen med tvål. Sjung hopp fa-de-ral-lan-lal-lan lej, hej!

image82


Astmakören hej hej!


 
image81Idag har min kusin fått partyåldern inne..yey! Grattis till henne! ..Alltså min släkt är nog världens sämsta på att sjunga har jag kommit på. Okej hälften är av dem är av den mjäkiga karaktären som mimar, men av de som sjunger klarar ingen ens av att sjunga "Ja, må hon leva!" rätt. Alla envisas med att ha sina egna versioner. Farmor är värst hon envisas med att sjunga -många lyckliga år.. (med en ton av bred rökhosta) medan nästan alla andra sjunger den normala rätta versionen -uti hundrade år.. fast med ett inslag av tondövhet förståss. Astmakören, thats for sure.. Tror jag ska börja träna julsånger med dem redan, vem vet då kanske det finns en chans att det kan bli bra lagom till julafton..


Näe nu ska jag återgå till min värld som består av en penna, sudd & en tjock riktigt fet, grov, plufsig, bastant, fläskig äcklig bok.. Attans va kul!

Tunes:
The Fray - "Look After You"


You got to be kidding me..

..Kalles kaviar, Kalles kaviar med ägg, Kalles kaviar med banan.. Kalles kaviar med BANAN! Sitter och halvsover i soffan men den där ekande frasen fick mig nästan instormande på toaletten, I wanna pjuke! Kan inte vara i närheten av kaviar, inte ens rysk under några omständigheter.. Man kan ju undra vad som ploppar ut ur fabriken nästa gång Kalles tigerrandiga kaviar med en twist av.. hmm choklad, naminami! Drömkombo number 1.. NOT!

I lördags var jag på stan hela dagen och gjort lite dittan och dattan. Gick omring i affärer och jag pekade på allt jag ville ha som min studentbudget icke tillåter. Ibland är det bra att ha en sympatisk mami med sig. Hittade lite söta klänningar som jag adopterad och lite skor och annat tjaffs! Sen gick vi vidare på någon middags grejs där jag åt något helskummt ..som jag aldrig ens har hört talas om så jag tänker inte ens försöka stava till det! Några timmar senare var jag påväg rullandes därifrån..

"Gemma Ward's Ass Makes Our Day " dånar tv nu från en amerikans blaj kanal. Blabla om att hon har gått upp i vikt, blabla om att hon inte får jobba längre i milano.. Solong size zero or not?



Attan(d)s

Alla har vi våra morgon rutiner. Jag vaknar äter min svin nyttiga gröt, grabbar tag i gymbagen och skuttar glatt iväg till gymmet. Värmde upp en kvart så att svettpärlorna börjar att rinna, för att sedan köra hardcore pump up i en timme.. Hah nää! Ovan var bara lite ihopkokad fiction. För mina mornar har aldrig, och kommer aldrig se ut så..

I själva verket vaknade jag av mobilalarmet dånade, trycker på snooze minst sju gånger, vilket innebär att jag försover mig big big time (trots att jag försöker lura mig själv genom att ställa klockan en timme innan, men det funkar ju aldrig). Hur som helst lyckades jag komma ikapp klockan och var till och med fem minuter tidig. Det mina vänner var ett stort misstag.. För där bredvid tandborsten låg dem.. de röda små tabletterna i en söt liten ask, jag kollade igenom instruktionerna "ett rött infärgningsmedel som visar var beläggningarna sitter kvar på tänderna, avslöjar vilka delar av tänderna man inte kommer åt vid tandborstning" perfekt tänkte jag, jag som ska till tandläkaren i eftermiddag..

Tog en tablett och kollade i spegeln.. och förstod att om det finns en gud så vet jag att han (nej hon) jävlas med mig just nu.. En signalröd stopljusfärg bländade mig i spegeln! Borstade frenetiskt tänderna igen men bara en liten ynka del av färgen försvann.. Jag är förövrigt rätt bra på att strö salt i mina egna sår, det gick till och med så långt att jag provade med salt, lite "poleringsmedel" kan väl inte skada. (förlåt tandläkaren jag ska inte göra om det) men inte hjälpte det.. Mina fem minuter hade nu blivit tjugofem och det såg fortfarande lika förjävligt ut, och jag måste gå till skolan pronto! Så, what to do?.. Spring in på sleven och köp de största tuggumipaketet jag hittar..eller spring in på ICA och köp ett kilo godiständer. Jag körde på det förstnämnda..

Så här sitter jag nu i skolan med nerdragna (och stängda) mungipor med en huuuge halsduk och bafucin, jag pratar inte, jag bara pekar på bafucinen och fekjhostar lite för då tror alla att jag har ont i halsen och inte kan prata.. Samtidigt som jag tänker på hur långt tid det är kvar till rasten så jag kan gå ut och ringa och avboka min tandläkartid..

Hångla Tuggummi

Chew, chew, chew I´m chewing gum gum..