Sol i sinne

Men nu ni sedär.. nu händer det grejjer där uppe. Solen strålar som aldrig förr. Jag har på mig massa smycken: guld och silverarmband, armband som rostat, armband som är flätade, snurrade och bara helt stela vanliga. Jag har ett persikofärgat med mina initialer som hänger och dinglar. Den matchar mina naglar som är hallonröda, flagnade hallonröda, färgen kämpar förgäves in i det sista för att liva upp mina allt för bländande vita fingrar. Nu längtar jag efter sommaren, det gör jag verkligen!  Borde gå ut i solen, vill se ljus, vill ha solglasögon, vill ha solblekt hår, vill ha fräknar, vill bli brun, det är mycket jag vill men inte kan.. för mycket!


image207

Kids

Det är nått födabarn program på tv alla bara skriker både barnen och mammorna ...och jag skriker för att jag varken vill se eller höra ljudet från tvn. Jag menar, det måste ju göra så in i h**..ont eller? Min kompis lyckades ploppade ut en jättesöt liten kille... hon hade för fanken inte tvååå hål efter det,  utan ett, som hon så trevligt förklarade..ja ni fattar grejen!

Tishöört

 

hejhopptjolahopp

.

De finns visst björnar här..

Nu är jag kalasmätt på all påskmat så jag klarar mig till 2027! Det är lika med antarktisk här, jag fryser som en nakenhund och alla gnatar om att flickebarnet ska klä på sig lite mera kläder och inte springa runt i tunna tröjor när hon går ut. Jag sitter ju här i underställ, raggsockor och hela faderittan typ, det är bara rånaluvan som fattas. Men nu får det vara nog, brasan ska matas med mera ved och det är nu. ..Eller så ska ja gegga ner mig i ett bad, men jag kan inte. För jag tror bestämt det varit en liiiten björn där inne, som åstadkommit väldigt, väldigt, stoora ting.. typ duuu ERIKAAAA!!!!!!


image206


Grinit i stugan

Borde läsa en bok sånt som man ska göra på landet, läsa böcker på löpande band poff poff poff. Min kära mor är inte så värst nöjd med de (faktiskt fungerande) mobila-bredbandet. "Du är internetberoende! Stäng av den där jädra mackapären nu och va lite social.. och umgås med oss. Eller läs en bok eller något, du blir ju o-k-u-l-t-i-v-e-r-a-d." ehh blir? ..Den enda boken jag vill ha och göra med just nu är macbooken!


Jag väntar på påskärringar..

..men de kommer aldrig några.. För här om dagen tog jag mitt pick och pack (pick = påskägg 1, pack = påskägg 2) och åkte till landet. Det är finns inte en själ så långt ögat kan nå, kanske en och annan björnsjäl om de kan simma? (Jag mår bäst av att inte veta om de kan simma eller ej). Förutom att spekulera om varelserna kan hålla sig flytande eller inte, har jag ägnat mig åt att hetsäta på mitt påskägg nästan hela långa dagen. Folk är onda som ger bort sånnt till mig! Jag orkar inte. Jag har för katastrofalt dålig karaktär för påskägg.  Man kan ju inte låta bli att inte dras till dom...och öppna..och tömma.. och byta till nästa.. Påsk är ju värre än jul, alla gånger! Mina vänner är iallafall söta. Jag är nog den enda som gått ut lågstadiet som får påskägg.. Jag är inte ens värd ett påskägg.  Påskägg ska man förtjäna med stort F och jag vet ju inte ens varför man firar påsk...nästan!


Imorrn kommer i alla fall de andra hit. ..Får se när mobila bandbredderna väljer att samarbeta annars vet jag inte när jag uppdaterar igen, men tills dess.. Behave! Och Glad Påsk såklart..


image201
 

Slickad katt

Har jobbat på melo hela helgen är dödstrött nu. Min hjärna går på hög varv, och min kropp är så trött att det känns som om jag ska kollapsa, men hjärnan är super pigg den vill se på tv, vill äta, vill, vill, vill... allt!  Kan jag inte bara få lite narkolepsi i några fjuttiga timmar..

Imorgon ska jag jobba arssscchlet av mig. Måste tvätta håret, uttrycket slickad
katt var förskönande det ser ut som en blandninge mellan klibbigt spagetti och som jag har trillat med huvuet före ner i smör paketet. Smör och spagetti, nam nam, jag är förvånad över att det inte rinner, håret alltså. Usch va äckligt det lät men det är helt sant.. Förresten tror jag jag ska adoptera den där Pinky då skulle det bli lite mer fart här hemma! "He's a very lovely cat".. raawwr!

image199
Selma är mycket sötare!

Här sitter jag och gör absolut ingenting..

..jag bara stirrar och stirrar och stirrar.. på klänningarna nedan och nyss på Into The Wild. Man blir helt manisk när man ser på dessa tokigheter. Sen när man vet att det har hänt på riktigt  blir man ännu mer bölig. Jag grät lika mycket som Justin sjunger cry, i cry me a river gånger 2 liter. Men filmen var bra det var den faktiskt..



 

Silver eller guld?

Nytt från Timbaland


image195


Det var en gång en lite söt rysk pojke vid namn Dima Bilan som stötte på stora stygga trollet Timbaland när han skulle plocka blåbär djupt inne i de Ryska skogarna. Trollet förtrollade stackars lilla Dima..


Number one fan
Not that simple
Lady Flame
Never let you go