090222



Länge sedan jag mms blogga. Nu sitter ja å väntar på att de ska göra mitt hår ugly, tycker det är enough med att jag ser ut som en hora slash påfågel kan inte riktigt bestämma mig för vad. Ni ska få se mina killer shoes jag har fått sen!

over-microwave it

Ligger i soffan och bokstavligt jäääser, jag och erika har ätit massa snickersglass och kollat på äckliga kejsarsnitt på tv. Sen poppa vi (hon) poppcorn som inte blev så jätte eftertraktade då dom poppades i typ 10 min. Skyller på varandra, men jag vet vems fel det egentligen var!





...här har vi övermickrade poppisar. If you think this is bad the smell is...

grynet_1111

Jag vill bara tillägna ett litet inlägg till mina bästa vänner. Idag har jag sagt hej då till dem för de åker imorgon. Vill inte att de ska åka, ska försöka hålla i de men jag tror inte det går. Alla borde ha finingar till vänner som dem. Jag antar att jag är lyckligt lottad, ensam men lyckligt lottad!


En av mina kompisar tror på riktigt att hon ska leva föralltid. Idag sa hon "Jag tror jag kommer va den sista människa på jorden" och det såg ut som hon verkligen menade det. Jag ville inte förstöra hennes höga tankar om sig själv så jag höll med. Fint med människor som, som tror på sin sak. Om ni undrar varför inlägget heter grynet_1111 så är det därför att jag fortfarande inte riktigt förstår vad min kompis tänkte på när hon skapade sin hotmail.

Älskar errr!