kom tillbax

Jobbig skoldag med nationella prov muntligt i svenska, men det gick super! So i´m happy!


underbart

Underbara söndag! Jag som vanligtvis hatar söndagar, men denna var underbar. Tog en lång promenad i solskenet på riddarfjärden och runt stadshuset puh, känns som jag gått Kungsholmen runt! Mötte sedan upp Erika för en runda på stan.. Jag hatar att gå på stan när det precis har varit löning för då är man inte ensam, men eftersom jag var sjuk förra helgen fick ja offra mig nu, och tur var väll det för jag hittade chokladen som jag letat efter i evigheter..

I beg to differ!


Chloegold
Yes please! Whoever said metallics were "so last season" I beg to differ!
Chloe, har verkligen gjort
söta skor på sistonde, och nu vet jag vart spännet kommer ifrån..


Juste idag ska man ställa om klockan till sommartid också, det var inte en dag försent! Jag är stolt över mig själv som lyckas hålla mig inne natten när klockan ska ställas om, vanligtvis brukar jag vara ute och ränna och missar alltid tunnelbanorna / bussarna hem pga omställningarna..

till sommaren...

Bag


Terracotta Light Sheer Bronzing Powder Bättre puder får man leta efter! Gives a whole lotta glow.. Shine!
Isabella Fiore Quilty Pleasure Lg Hobo Rust Jättesöt väska perfekt färg till sommarn..
Dior Kiss Orange Nectar Underbart!
Bodybutter Olive  Bästa bodybuttern ever!
Clean Ultimate I´m in heaven..

shoes as usual

Christian Louboutin Platform Sandal
Leopard print sandal, skulle jag inte tacka nej till..NMOS6_X6517 fab!
Självklart slår det inte
de "vanliga" Christian Louboutin
men de är praktiska efter som man kan ta av leopard pälsen..






              

NMOS6_X7330 
MARC by Marc Jacobs Cutout Ballerina Slipper
Säkert otroligt fula på, men såhär var de söta.
Skulle kanske fungera med en armlänk i guld, 
när man var brun.. men det lär man inte bli i det här vädret..


seg morgon

Morgonen började lika bra som alltid..  Jag sätter min kopp med varm choklad i halsen och spiller ut resten på min tröja.. självklart försenad rusar jag till bussen, missar den, rusar vidare ner till T-banans gröna linjen som visar sex minuter, jag rusar vidare ner till blåa linjens tunnelbanan som kommer direkt och jag hinner precis in. Sätter mig ner för att läsa min engelskabok ovetandes om att jag är påväg mot fel håll. Efter några stationer inser jag att jag borde vara framme men tänker inte mer på det utan åker vidare, när jag hör i högtalarna "nästa hallonbergen" inser jag att jag åkt åt fel håll.. och inte så lite heller.. En resa som normalt tar femton minuter, tog för mig en timme och femton minuter.. men så går det när man har brottom och är ovan resenär på blåa linjen!
 


Tisdag

Ucch va trött jag är, kursprov i matte kl 8.00 imorse yey! Provet varade i tre och en halv timme, jag skulle ha somnat om brandalarmet inte gick igång är det var en kvart kvar, snacka om att det blev kalabalik, lärarna började genast gapa "ingen lämnar salen förns jag ser att ni går tomhänta ut, och ingen pratar med varandra" haha! Efter skolan åkte jag Emilia Nardos och David till nått cafe vid medborgarplatsen, för att smaka stans godaste semlor, ucch de va inta alls så goda, så det blev raka vägen ner i närmaste papperskorg.. Nu ska jag gå och träna och sen förhoppningsvis tjata mig till en ny mobil! Nån som har nått tips om en bra mobil? I want this one...

Uppdaterat: Har redan köpt den, tack för tipsen!

vår

Celebrate the Spring! Jag älskar när det droppar ner för hustaken, jag älskar när man ser damm i sol ljuset, jag älskar solglasögon, jag älskar att byta ut mina nergångna vinterstövlar mot ett par ballerinaskor..jag älskar våren!

Söndag

Jag gillar verkligen Jessica Alba örhängen, och visst är hon lik Adriana Lima.
Well, well hittade Lindsay Lohans och hennes vänners privata party bilder! Såg nyss Mean girls ganska rolig faktiskt! Lindsay är hundra gånger flashigare nu, än hon var på sitt passfotto för två år sen, time has change..





glass

46132-9






















Chanel glass med päronsmak, jordgubb, choklad eller vanlij
 säljs på NK under sommarhalvåret.. what!


Chanel & Keira

Keira Knightley ska bli Chanels nya ansikte utåt. Chanel dumpar Kate Moss efter kokainskandalen och vill nu skriva kontrakt med Keira. Kontrakten skall gälla i tre år och ge henne cirka åtta miljoner kronor per år, inte så illa! Keira eller Kate, what do you think?


Keira Knightley Chanels nya ansikte utåt..





trött

Jag älskar oscarsgalan men självklart lyckades jag inte vara vaken särskilt länge, somnade runt tre snåret! Jag som trodde jag skulle lyckas vara vaken längre men icke!  Borde kanske ha följt Ebbas tips. Självklart försover man sig också, men när jag kom till skolan hade vi ingen Svenska yey! Jag älskar sega skolstarter efter lov precis vad jag behöver.. Nu när jag hade lite tid över tog jag en tripp till fältan och på dinsko hittade jag ett par Marc Jacobs inspirerade skor! Att de aldrig kan hitta på något själva..
Dessa skor från Vanity Fair Oscar Party var riktigt snygga lika så Karolina Kurkovas outfit.
Michelle Williams & Amy Adams hade båda snygga klänningar. Keira Knightley är alltid lika snyggt klädd..

Update to "whatever":  Nicole Richie & Lindsay Lohan Lalaluu!


to bad

Oj vad tiden gick fort, så va detta lov slut! Jag verkligen hatar söndagar efter lov, nu kommer stressen krypande och ångesten över att man inte öppnat en enda skolbok som man lovade sig själv att man skulle göra.. men icke! Men man får tänka positivt bara fem veckor var till påskolvet, herre gud f-e-m långa veckor med femtioelva prov ooh yes! But life goes on..

Det bästa med (sport)lovet var ändå all fest & fylla för då fick man höra så mycket roligt skvaller, eftersom folk öppnar upp sig ordentligt och babblar en massa. Det sämsta är bara att man själv ändå inte kommer ihåg vad man hört / sagt dagen efter.. to bad!

Lite glad blir man iallafall eftersom det är Oscarsgalan i natt.. om jag orkar hålla mig vaken vill säga..



whatever


Lovets sista dag, och jag har gjort nada nytta under lovet! Idag var jag och luncha uppe i
kaknästornet.. jättemysigt men inget för höjdrädda! Efter det tog jag en runda på stan och sen en tur i Västermalmsgallerian. Där träffade jag min Svenska lärare, jag blev så paff att jag satte allt mitt godis i halsen, så folk fick dunka mig i ryggen.. Åhh guu va pinsamt! Whatever jag klarade nästan hela lovet utan att göra bort mig, det är nog rekord..
Slut tjatat om mig. Kolla hur Nicole Richie har förändrats läskigt! Her friend miss Lindsay är inte heller så dålig på att göra bort sig..



dolls

Jag antar att halva Sverige kollar på antingen Lost eller OC nu, och har fullt upp med att recorda de andra, men nix inte jag.. har redan sett!
Sitter och dricker
green tchaé te med mjölk.. med ett varmt duntäcke om mig! Myspys!
Upptäckte idag att man kan styla sina egna dockor igen! Här är en av mina..  Jag har också hittat en sida där man kan styla kändisar kika in paperdollheaven..

När ni stylat er docka skicka länken till mig.. Det är alltid lika kul att se andras!