make up


Har någon testat 
Plumplips Lip Plumper? Den ska tydligen förstora läpparna och vara ganska bra har jag hört, har provat en liknande produkt från Make up store förut men den bara stack lite och funkade verkligen inte.. så jag är lite skeptisk. Nu när jag tänker efter är jag väldigt konservativ när det gäller smink, provar nästan aldrig något nytt, utan kör på samma spår när en produkt är bra! Mitt favorit smink måste ändå vara Clinique som är outstanding på bas produkter, som foundations. För med en dålig hy spelar det ingen roll hur fint sminkad man är, en fräsch hy är a&o.. En anna favorit är Mac som är super på lips and eyse.. Sen kan man i princip ta vilken mascara som helst men min favorit är ändå Lancome Hypnose..




yes pleace


Jag älskar denna outfit från Betsey Johnson, känns som jag lite halvt tröttnat på sailor stuket, innan den ens har börjat ordentligt! Det känns som alla kommer gå runt i marinblå tröjor och ankar accessoarer. Därför skulle jag inte tacka nej till denna babydoll liknande outfit.. Ååh så söt!




Dagen med stort D

Idag va det fängelsebesök på schemat! Ja trodde de skulle bli piece of cake, men jag trodde fel.. Först fick vi skriva in oss i besöks boken med personnummer rubbet (om man tidigare hade en prick fick man absolut inte komma in). Sen fick vi prata med fångvakten, som var as biffig. Efter en stund kom två intagna in i rummet, först en liten "oskyldig" söt pojke. Men när den andra kom in föll jag nästan av stolen. Han var biffigare än fångvakten och såg ut som om han kunde slå ner hela klassen på några sekunder. När de satt sig ner och alla lugnat sig berättade de va de hade begått, den läskiga va torped och hade dömts för mordförsök redan som 14 åring! Den andra hade åkt fast för narkotikabrott och skenavrättning huuh! Sen hade vi frågestund, jag kom på en kul fråga "kan du nått intern skämt" men jag vågade inte ställa den, han såg ju så läskig ut! Sen fick vi kolla in i en obs cell, där de intagna är när de är påtända, de var verkligen inte snyggt, gamla äckliga väggar med spy fläckar. En bänk med inristade telefonr och en äcklig radio! Nej ucch fängelset är ingent för mig iallafall..


onsdag

Underbart väder tog en snabbis på stan efter skolan, för att byta alla mina påskpresenter som inte passa!
Hitta såklart massa annat också. Skor, baslinnen, väska,
hanky panky´s (Ja, de har äntligen kommit till Sverige) och en bikini fast svart. Ucch jag måste skärpa mig när det gäller bikini, jag köper ca s-j-u stycken under varje sommar, och hälften av dem är aldrig använda och har prislapparna kvar. Vad är det för fel på mina shoppingvanor? Har redan köpt t-r-e stycken i år och det är inte ens två grader i vattnet. Tur att man kan åka till varmare bräddgrader!

tisdag

Home sweet home! Eller inte.. Tillbaka till skolan tillbaka till verkligheten.. Neeh ucch, tur att det är sommarlov snart! Känns som jag varit på spa hela lovet och vilat upp mig, men hälsosamt kan jag inte påstå att det har varit, godis hit och godis dit. Lyckades iallafall övertala mam å pap att jag inte skulle få godis i mitt påskägg. Istället hittade jag denna underbara kreation, men jag är inte riktigt nöjd med färgen så jag ska nog byta till Red Piccolo Calfskin istället.. Vad tycker ni?

Hittade en bild på Karolina Kurkova hos Eliza. Är inte bilden underbar, I want it all and I want it now! 
Tröjan och Brokadbyxorna är båda från Dolce & Gabbana. Kashmirkoftan kommer från Hermés. Pärlhalsband, halsband med medalj, stela armband och ring med kristaller by Kenneth Jay Lane. Solglasögon Porsche. Diamantring Bulgari. Klocka Rolex. Läderarmband Versace. Stråväskan Rafe.
Jag vågar inte ens gissa, vad denna outfit går loss på..

k

      

bye

Nu åker jag till himmelriket  

Hasta la vista, baby!

fragrances

Just nu skulle jag dö för att få ett myggbett eller se en orm. Myggbett och ormar betyder sommar och sol, just nu är det grått och trist.. Fick iallafall lite sommar feeling när ja var inne på Lacoste..
Lacoste har gratisprover på deras senaste perfymer för
killar finns Style in Play och Cool Play.
Tjejerna får prova Touch of Pink och den nya Touch of Sun..  klicka bara på "free sample"..

vacation

Today is a good day! It´s vacation, finally!  Känner jag att jag  v e r k l i g e n behöver lite ledighet just nu, lovet kommer verkligen lägligt! Ska nog be om ett "goodiebag" påsk ägg i år och dumpa allt godis, för jag vill ha det här och den här istället.. skulle heller inte tacka nej till Ashley Olsens snygga skor! De skulle vara perfekta och passa utmärkt till shorts..




I just love Easter!

Onsdag

Hektisk dag med FE prov, efter skolan gick jag och solade en snabbis för att sedan åka ett x antal mil på gröna linjen för att hämta mina kläder som Ida var skyldig mig för ett arbete long time ago.. Fick ett par jättesöta sjömanns inspirerade shorts, en klänning med en rosett på och ett hawaii inspererat linne.
Jag (min vilda sida) har hittat den ultimata t-shirten som skulle passa mig och mina blonda lockar, men ett svart band i håret och slitna jeans med detta underbara rosa rouge.. Javet t-shirten är inte snygg i sig men ni som känner mig vet varför den passar mig.. och ni andra får klura på det!

Jaha

Dagens big no-no! Hur kan hon, vart har hennes stylist tagit vägen?