Moss & Penntroll

Inatt sov jag 3 timmar! Jag skyller på Brasilien - Ghana matchen som jag var på igår. Brukar inte vara så överhypad av fotboll förutom när det är WM eller någon annan tillställning, men det var faktiskt riktigt kul. Kom hem ganska sent vilket inte var så smart med tanke på att jag hade utvecklingssamtal klockan åtta! Men har man ett efternamn på D så är man van att vara först..

Hitta en
video på Kate Moss då hon tar med pieces från hennes egna garderob för att inspirera Topshop design team.. och ännu bättre, she speaks! Jag fattar verkligen inte vad som är så speciellt med den damen! Hon är rätt duktig på att gräva sin egen grav! Men som man säger all PR är bra PR!

..Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, dock kom jag på att jag inte har så många val. Egentligen borde jag inte sitta här och babbla utan sätta mig och ta tag i lite av allt skoltjafs jag har till imorgon, men det är verkligen inte så latjo med valutahandel. Jag brukar alltid stryka över med överstrykningspenna men alla böcker får alltid helt gula sidor när min överstrykningspenna går loss. Så jag har gett upp den teorin nu, det där med studieteknik har jag riktigt aldrig förstått mig på.. allt är ju lika viktigt och relevant! Mina vänner har ambitioner, känner att jag ligger lite efter på den punkten. Den senaste tiden har det ploppat upp minst två penntroll i mina drömmar, och troll gillas inte!

image42

..ibland finns dock undantag, Kate..

tio & tretti

Goodmorning people Idag har jag varit hos tandläkaren too early. När jag promenerade i regnet på väg dit, var jag nära på att vända hem tillbaka till min säng ungefär tjugo gånger. Nu när ja väl är vid min säng uppskattar jag den inte alls.  Varmt äckligt klibbigt,  så nu sitter här i min fluffiga morgonrock och med en tekopp i andra handen och tittar på "The perfekt man" (nu snackar vi filmen och ingen såpa). Jag är en sån jävla suucker för kärleksscener. Även fast jag sett den många gånger innan, grinar jag varje gång. Oftast händer det när de inser att de funnit sin soulmate, åh det är så fint alltihop! Wää wäää.. jag vill också ha en soulmate!



Dagens roligaste är GBs nya glass Girlie vars namn & utseende tydligen har varit omdiskuterat.. Döper man en glass till Girlie tappar man ju landets alla machosnubbar som möjliga köpare, och därmed försvinner mina drömmar som en eventuell glassförsäljare hah! Kanske borde satsa på en kariärr som beer maker istället? Glassen ska tydligen ha glitter i pinnen också vilket jag tycker är ännu roligare för det måste ju vara alla föräldrars ultimata dröm när pinnen går sönder i bilen och den blir full med glitter, osis då blire inte så glassigt längre!

Nu ska jag fortsätta och kolla på snyft film nummer två "How to Lose a Guy in 10 Days" Naaw att jag aldrig kan få nog! Den är som en nyvispad sockerkakssmet, alltid lika förutsägbara och maniskt men ohh så bra jag älskar "och-så-levde-lyckliga-i-alla-sina-dagar filmer"!

jagarbrapaattordbajsa.com

Idag vaknade jag nej förresten min lärare på fel sida, vilket har gjort att jag har irriterat mig på flera störiga objekt i min omgivning som jag skulle vilja rubba på, gärna brutalt. Min lärare är ett prakt exempel på detta, när jag skulle sjukanmäla mig i morse, jag hade ställt klockan på 06.30 för att ringa in till telefonsvararen (slippa prata med honom) och säga att jag var sjuk men icke, lärarhelvettet svarar, glatt!.. och jag gör allt för att försöka få fram min hesa stämma men ändå på ett trevligt sätt säga att jag är sjuk (tro mig jag lät verkligen dödssjuk!) Till svar får jag - "Bäst för dig att du kommer på torsdag".. piiiiiiip (han la på)! Ohyfsade jävel! Så nu fick jag det sagt också! 

Det är en ovanlig syn att jag bloggar mitt i natten. Det finns bara två orsaker till att jag gör det..
1) När jag kommer hem sent efter en lagom rolig utekväll, kan det hända att jag skriver en och en annan mening eller.. 2) När fåren strejkar, och
inte vill bli räknade dvs ja kan inte sova pga något, så är fallet idag, min hals vill tydligen inte att jag ska sova.. 


Min mobil plingade just, fick ett SMS av en kompis, klockan är bara runt tre och det är tisdag (okej nu onsdag) med det är ändå oläsligt! Haha jag gillar fyllesms, så sött! Apropå söt visst är den här Levi's reklamen underbar!? Jaja, nu ska jag göra ett nytt försök att sova. Skickar med en hottie video så ni somnar gott i alla fall, nattinatti babe(s)!

image41


Välkommen till en sjuk värld..

Idag är det söndag, mitten av mars, det är kallt, mörkt och jag är nästan död. Ganska nära till och med, min kropp och framförallt min hals känner sig träffad när jag säger ont, crappy immunförsvar!

Idag tycks dock i alla fall våren gett sig av. Regnet smattrade mot fönstret imorse, jag gillar regn de dagar jag inte behöver gå ut någonstans. Det är en alldeles utmärkt ursäkt att stanna i en varm och skön säng, och bara njuta av ljudet och känslan av att inte bli genomblöt.. Nepps nu ska jag gå och äta mina
pills och sedan försöka sova.. Usch jag orkar verkligen inte jobba imorrn efter skolan! Juste en sak till, vet någon vad man får tag på den härI love that coat, I want to have that coat!

Sugar and love!

















Hjärntvättad av schlager?

Jag fryser, typ sol frossa eller nått, för vädret idag var ju underbart! Satt just och klaga vid matbordet att det var kallt, de flesta skulle säga "sätt på dig mer kläder, ffs" min syster kom dock med en annan kommentar "kan nån sätta på Cara miaaa, Estelle fryser, hon kan inte sitta still av den och då blir hon varm" Haha, så kan man också tänka! 

Sitter och funderar på vilket dolt genetiskt arv som har gett min henne stora läppar ala
Angelina Jolie! Med tanke på att våra föräldrar har thin lips så är det konstigt, va fanken har hon fått dem ifrån? Jag är avis! 

..Klockan tickar, snart är det onsdag igen, viket betyder projektarbetes inlämning.. Mitt och Emilias arbete består av rena rama soppan.. Craptalk all the way! Men börjar man med ett arbete (som pågått i sex månader) två dagar innan inlämning, får man faktiskt skylla sig själv!

Friday on my mind..

O så var det fredag igenScream Out Loud, det är verkligen så hääär bra! Äääntligen..  vad jag har längtat efter denna helg! Jag är i sådant akut behov av ledighet! Skulle inte överleva utan helger. Som för de flesta är fredagar en favorit dag för mig. Sista dagen i skolan, första dagen på helgen.. äh you get it!

Bilden symboliserar veckan väldigt bra. Svart, vitt och grått. Precis så har hela veckan varit, trist grått väder, svarta kläder & en "vit helg".. ha! Men det ska de bli ändring på nu.. Ikväll är det motsatsen till rebihalitering som gäller, social gathering! Party, paarty!  Well, toilet is pretty much the only place in public places where you can get some privacy... "Swedish Self cleaning toilet" ha ha! Tell me, om någon över huvud taget sett en sån toalett i Sverige..

 


Baby, mix me a drink..


Lagom roligt med måndag
igen, vi snackar rent hat rakt igenom här! Usch, jag är så trött så jag nästan..somnar? Fast jag är så trött att jag inte kan sova.. och tur är väll det, orkar inte med
får räknandet ännu en natt. Bäst att hålla sig vaken helt enkelt! Let's face it, jag har hittat en undebar liten bok. I know, I know, McSweeney's Baby Book serious is kind of wrong, men rolig på samma gång. Alla babys kommer att bli så fascinerade av dessa böcker att det kommer att börja making your breakfast, fixing your car, doing your banking and mixing you drinks.. hah! Hur bra vore inte det? I want a baby!