News

Slutade tidigt från skolan idag så jag tog en promenad ner till stan! På Biblioteksgatan 5 (gamla Röda Kvarn) får jag syn på skylten Urban outfitters opening soon, yey äntligen, det var på tiden! Man kan ju hoppas att den blir lika fin som Soho butiken i NYC..



Make up store 10 år

Vilken helg, Make up store visningen tog hårt på mina fötter. Jag överdriver inte när jag säger att jag stått upp på tolv cm klackar större delen av dygnen.. Mina fötter håller på att kollapsa! Men det var det värt hundra gånger om, för jag fick träffa Nick Lachey, eller träffa och träffa jag lyckades få fram en ynka mening, - Hi my name is Estelle! Nu till det viktiga jag har alot of money att spendera på Make up store, tips anyone?


On a rainy day

 Even if we wish it did, the sun doesn´t always shine over Stockholm..
Some stuff to do when it´s raining!
Lovely!

Nicole Richie Stars in Daddy's Video



 Nicoles söta små undies finns nu hos asos.. Inte lika
snygga såklart, men som pyjamas kanske? Nicole har också fått huvudrollen i pappas Lionel Richies nya musikvideo ?I call it love? som spelades in i Beverly Hills. Nicole tackade såklart inte nej, hon var ju tvungen att hångla med CSI-stjärnan Adam Rodriguez.. Här kan ni se videon, vad tycker ni, gjorde hon ett bra jobb?


Mulen söndag

 Finally home again. Nu längtar jag till hösten av någon konstig anledning, har helt enkelt fått nog av sol och värme.. Nu ska jag åka och hälsa på min kusin som har skrämmt upp mig ordentligt han ska flytta till Luleå och plugga i några år, herreguud Luleå det skrämmer mig, it´s to far-away min maxgräns är Uppsala..
Såg just att
Paris släpper sitt album den tjogotredje. Den nyaste låte Fighting over me blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar. Här kan du även lyssna på Turn it up och se den först tänkta videon till Stars are blind. Tur att den andra blev den officiella för den här tycker jag är sämre, vad tycker ni? Tycker hon har lyckats förvånadsvärt bra med tanke på att hon inte kan sjunga..

46132-38

Lätt att gå med stilett

Högklackade skor ska bli lika sköna att ha på sig som gymnastikskor (?). Skaparna, skotillverkaren Cole Haan har tillsammans med Nike (!) konstruerat den nya skon som kommer att vara uppbyggd av luftkuddar i hälen. Redan innom ett år ska den nya skomodellen Tivona Air Slings finnas i affärerna.. Vi får väll se hur det går med den saken.. Vad tror ni?