Twenty-oh-seven

År tvåtusensju är snart över, känns konstigt.  Kan fortfarande inte fatta att det går så fort..

Tänkasig.. Shit. Jag har haft den här bloggen i nästan två år nu.. och here we go again.. Idag har jag massa saker att uträtta. Måste ut och handla lite kraffs. Ibland smäller det till och plötsligt blir tid en lyxvara! 2007.. bye my old friend.. GOTT NYTT ÅR på er alla!



This years love!


Årets första och sista lista..

Har blivit utmanad av en herrans massa människor, så jag får väl ta och svara på den här listan nudå..

Årets Låt Den där jäädra Timbaland med
Apologize alltså, den förföljer mig åtminstone halva året!
Årets program Snackar vi tv här? ..Svårt vet inte, kollar inte så mycket på tv.
Årets Bok Jag vet inte. Förutom min äckliga kurslitteratur och blondinböckerna under julhelgen (julklapparna måste plöjas igenom), så har jag faktiskt inte läst en endaste bok under hela året. Jo, juste det skulle vara Gossip Girl plågan då..
Årets Film Tänkte säga The Holiday, sen kom jag på att den kom ut 2006. Det säger allt behöver jag säga mer? Jag har lika mycket koll på filmer som min mormor har på datorer!
Årets Dricka dricker det mesta.. utom kaffe!
Årets Plagg
Klackar.. är inte är ett plagg, men men.. Från att ha varit en ballerina människa, blev jag tio cm längre (vilket inte behövs) men nu går jag omrking klackar och stövlar överallt. Jag ser ju ut som lutande tornet i pisa, och hela året har varit en painfull misshandel för mina små tossingar. men saksamma!
Årets Byxor Svarta stuprör
Årets Sneakers Sneakers har man när man tränar och det gör inte jag, tyvärr! Men nästa år, nästa år..
Årets Klocka Jag är ju tidsoptimist, klockor är icke bra för mig..
Årets Doft DKNY och Gucci Rush.
Årets Smink ..borttagning. Annars, PlumpLips från Freeze 24/7. Nivea Cream funkar också super!
Årets Blogg
Viva la My own, såklart!
Årets Nyårslöften Jag och löften är lika omaka som Hugh Hefner och hans girls, så den delen skippar vi..
Jag Utmanar: Alla som läser detta..



Twinlke Twinkle

Alkoholen sjöng en vaggvisa och sedan föll mörkret jag och Malin somnade vid 03.30 igår och vaknade på riktigt vid 17.30 idag. Slå mig någon! Jag måste ha sovit som prinsessan i sagan och varit omöjlig att väcka, och det är oroväckande. Jag som till och med brukar vakna av att mina egna ögonfransar skrapar mot kudden.. men icke!


Hela dagen har jag och Malin legat i sängen och kollat på film, matat in chips efter chips, klunkat julmust efter julmust.. och nu ska vi fortsätta att underhålla oss med att leta efter fel i Victoria Secret. Nooo luck. Sörru! Vi får lugna oss med att man förhoppningsvis kan retuchera lite på tv.. samtidigt som vi fortsatter att tömma våran chips påse..



 image150

Rock ´n run

  
..Justja,  jag glömde att nämna en sak förut, jag fick en anmälan till maraton i julklapp (bad santa bad), bara för att jag vi något svagt tillfälle sa att jag skulle springa det när jag var 16 år och typ var tränad som en gnu.. och springa det lovar jag att jag ska jag mina damer och herrar! ..Imorgon ere jag som SPRINGER och avanmäler mig!!

..Btw, gissa vems ass det här är.. och varför jag är så happy about it.. Det är en av VS modellerna mohaha, trodde alla hängde på den cellulit fria planeten.. men tji fick jag!




..along with thursday came sickness..

Nu har jag har prenumererat på alla förkylningar som finns att tillgå denna vinter (Kan man kalla det vinter när man inte sett en gnutta snö? Nej det kan man inte, så nu vi säger hösten). Jag och mina wipes sover i alla fall samma säng det har vi gjort sedan i påskas. Nu är jag trött på att vara tillbaka i gaslonbyxåldern när man geggade snorade och hadesig.. Så nu ska jag ska sätta mig i karantän och inte lämna lägenheten på två dagar! Ujh uj jag bara gnäller och gnäller,  I need to take a chillpill.. och andra pills också för att hjälpa lite på traven! Här är en till som säkert kommer få ont någon stans, kanske i halsen eller i magen vad vet jag!


Mellandagssysselsättning..

Har.. Kate Moss ätit julmat ordentligt? Check..
Gemma Ward.. Check..
Tara Reid.. Check, bara skoja, BIG Fail.. det blir bakläxa med köttbullarna och..
..prinskorvarna.. för lilla lilla, Amy tiny winy  Winehouse med..




In Bed With Santa

Så var julen över för de här året. Fick en fin julafton, utan datorn, partajande och annat som kom i vägen. Julen har mestadels spenderats i soffan under en filt med tofflor samtidigt som jag pillat bort russin från lussebullarna, ätit ett kilo choklad, två kilo pepparkakor, drukigt en herrans massa julmust (glögg smakar pyton) och myst med kussarna och mormor. Jag har till och med fått fnurra på tråden och ätit sill, som är bland det värsta som existerar på denna jord, tycker mina smaklökar.. Sen testade jag de andras smaklökar till fikat när jag bytte ut chokladtryfflarna mot köttbullar..

..nu ligger jag på soffan och kränger knäck, och allt som liknar det. Jag slötittar på nån av alla dessa filmer som går på tv just nu. Funderar på om jag ska kila ut och handla ett förråd av juleskum (varför finns det inte hela året? midsommarskum, påskskum?) ..undra om jag hinner ut innan "tomten är far till alla barnen" börjar eller som den heter i Hong Kong "In bed with santa", jag har sett den många gånger förut, (på svenska alltså) vilken gång i ordningen vet jag inte! ..Nu har jag har fem minuter på mig att svira om från this till this, springa ner till affären och hämta tomtarna och sen dyka ner i soffan igen..
 
Meen jag är så jädra lat these days! Hur skare gå med mitt liv? Man kommer ju ingen vart genom att ligga på soffan och mööla i sig knäck, om ni inte redan visste det.. Fyra minuter kvar.. Hej då! 

 

 

Oppsi

..Just a quick little question, vad har hänt med NKs julskyltning? Lillflickan har kommit lite på sniskan, fasnat i en minst sagt konstig position.. Inte konstigt att det var tomt framför det skyltfönstret, för ingen vill visa sina småknodd "isprinsessan".. 

image142

Kort på kort


image143..mitt betalkort har gått och blivit avmagnetiserad, så mamma tog sig an att skaffa ett nytt åt mig. Hon är en kreativ sak, men vad kan gå fel när man ska skaffa ett nytt betalkort till sin dotter, inget!. Jo tänka sig mycket kan gå fel, nu har jag ett kort med mig själv och mitt tryne täckt över-hela-kortet stirrandes på mig och kassören, jättekul tycker mamma, jättehemskt tycker jag. Mamma har varit olydig och kan glömma allt med vad julklppar heter i år.. Varje gång (den enda och den sista gången) jag lämnar fram kortet blev jag skannad uppifrån och ner.. och då börjar jag skratta och kan inte sluta! För att undvika detta lilla missöde är min nya syselsättning är att trängas i bankomatköer! Mycket trevligt såhär vid juletider! 


fyrdubbelt


image138

Jag har fixat och donat med en scrapbook hela dagen, slagit in julklappar som en duracellkanin.. Skare vara så svårt att klämma fram lite snö, tydligen! Nu ska jag ut på stan och leka med de andra barnen..

Tjingeling tingeling!


Go go go, fika fika fika!


I dag har jag varit och hälsat på min mormor, vilket betyder att folk lätt kan missta mig som gravid. Det betyder också att jag kan fasta några dagar. För övrigt är jag nöjd med alla lussebullar, skumtomtar, knäck, pepparkakor, ischoklad och onyttigheter som finns hemma hos mormödrar. Jag blir matad med lussebullar 24/7 konstant... Gör gamlingar annat än ha fikatime, jämt! Frågan är om det är brist på annat att göra eller frågan om senilitet? Det är inte bra för min bikini sommar umgås med senila..


Imorrn ska jag ner på stan och köra julklappsrace, att jag aldrig lär mig att köpa klapparna i tid, men jag är iallafall en dag tidigare en förra året.. det tar sig, det tar sig..


Guess who's back..



2:37

Har just sett filmen 2:37 och jag bölar som vanligt. Väldigt bra genomtänkt film måste jag säga. Jag mådde ändå lite illa efter att ha sett den, så gripande och trovärdig var den.. Sen har vi ju töntiga lilla töntiga mig när det gäller det här med blod och slajsade handleder, det är bland det äckligaste jag vet! Mina ögonfransar nästan går av, så hårt blundar jag, samtidigt som jag nynnar na na na för att dämpa ljudet!


..Nu sitter jag och städar i mailinboxen för att lugna nerverna lite, så hittade jag en rolig sak. Men nu tog det roliga slut.. Kom på att det behöver städas i mitt rum också. Det ser ut som ett slagfält, skepps brott, helt kaos.. Jag som anser att jag anstränger mig mer än måttligt för att städa och plocka undan ordentligt efter mig. Jag anser också att jag engagerar mig enormt mycket för att inte dumpa saker omkring mig (på golvet).  Min mor, far, gapiga syster och alla som har rest eller bott med mig håller dock inte med.. Men jag tycker fortfarande att jag anstränger mig något kolossalt, bara de borde ge credd.  Men tydligen inte..


image137

hejsanhoppsan


image138

..kom just hem, har tusen lager foundation på mig och minst lika mycket kajal och mascara. Trött som ett as är jag också! Det kommer bli ett sjuhelsikes jobb att få bort allt smink. Men imorgon är jag ledig, känns bra då kan jag sova länge på min mascarakletande kudde.. Allt jag gör nu är att gäspar..

Mmmh fint..
Goo Goo Dolls - Iris natti!

Alla leker med knivar

Har just lekt klart med silverputs, ni vet sånt underbart medel där man bara stoppar ner hela skiten i en stor balja med någon konstig slags foliegrej i botten och viiips, så blir knivarna och gafflarna skinande rena! Mycker bra medel! Ibland fattar jag inte vad jag svamlar om, men det är en bra sak i alla fall! Lovar!

Det är inte bara jag som leker med knivar,
här har vi en till (haha sexy sexy, yajjks), och en till..

image136

Tredje advent

image138

Hej, det är söndag, jag ska på glöggfest.. Hej då!

två filmer senare..

..sådär ny dag igen (klockan är ju faktiskt över tolv), då kan jag skriva något utan att bli halshuggen, (för er som hänger med i svängarna vet vad jag snackar om, resten hänvisas till föregående inlägg).  Nu till grejen, lyssna på den här låten visst är den söt? Videon fattar man inte ett nyft av men spillerill..

Produktiviteten lost

Idag har jag inte sysslat med alltför produktiva saker (som jag egentligen borde syssla med). Lyckades ta mig ut på stan och möta kylan, det är iskallt ute och frosten ligger som gnistrande spindelnät över Stockholms gator. Mitt läppglans lyckades frysa till is, det blev helt stenhåårt! Sen knata jag hem för att läsa böcker meaning plugga. (har inte hänt ännu) men jag väntar med spänning på att det ska hända, stor spänning! .. och nu kom jag på vad jag önskar mig i julklapp, jag tror dock inte att det blir så mycket till självdisciplin under granen, i år heller. Det där är väldigt viktigt har jag förstått nu. Allt ska va så jädra effektivt... Så höreni om det poppar upp ett till inlägg här idag, kill me slowwwly!


Justja en sak till.. Mina besökare blir bara fler och fler! Wiihhiii.. mycket trevligt. Sorry att jag  verkligen är kass på att svara på era kommentarer, men det ska bli bättring. Känns så fånigt att säga kul och tack för att ni läser.. men tack för att ni läser och får min statistik att gå i taket! Hare bra!

image135


Vanilla fling..


image134

Nu sitter jag framför min kära lap insmord med
lotion från Aco som luktar som en blandning mellan glögg, vanilj och kokos, faktiskt helt okej ni borde testa den, vanilla fling heter den, haah de låter som nån limited edition vodka eller nått! ..Har en liten house session för mig själv, den här låten är jag helt såld på ..Var ett bra tag sedan jag lyssnade på sån musik, så det får blir mycket av det nu! Åå när vi ändå är inne på musik, här är Britneys nya video.. good or bad?

Jag ser rött!

Min vän Diana har köpt världens sötaste julklänning, röd såklart, en sån vill jag ha på julafton.. (ehhm jaja, vill den inte länkas, så vill den helt enkelt inte).. Vidare till viktigare saker.. hmh. Har just lackat klart mina klor, så imorrn är planen att klösa mig fram i julhandeln, resten av dagen är oplanerad. Nu är planen att se SATC sen sova! Nattens!


image125

..och den här från Gilty pleasures, sen är julen räddad..

Jag är ett geni!

Jag är trött för jag har Worked My But Off idag! ..Och inget luciatåg har man sett heller, men det gör inget jag har fått nog av sådana i mina 7102 dar. Här har vi i alla fall dagens insikt..

image128


image130

 


 ..hoho Victorias Secret eller någon annan söt liten designer, jag väntar fortfarande på att ni ska spela Depeche Mode "Personal Jesus" på era visningar! (Ni behöver inte kolla på videon för den är ingenhöjdare, faktiskt. Det räker med att bara lyssna..) Nu ska jag äta middag, ensam hemma = halvfabrikat. Jag är en lat jävel idag, tänka sig om man hade röntgat min mage, då skulle man nog få en otrevlig syn.. yajks!


Pink lady..


image132

Jag jobbar på ett nytt expriment för att få tiden att gå snabbare.. Så hitta jag ett "auratest", här är resultatet. Den blev mintgrönt, konblått, citrongult och signalrött och gud vet vad..


Musicaaa!

Tjolahopp tjolahej! Sitter och fifflar med playlists och lite andra saker, som jag inte borde.. Herregud det är massor av minnen som sköljer över mig när jag hör gamla toner... Shiiit pommes, tänkasig att man hade ett litet liv då också.. När en låt kommer upp p-o-p-p-p-p-a-r hundraåttioelva minnen och bilder upp i min hjärna. Bara sådär, som svampar allt på en gång pop, pop, pop. Förut  var dessa tre låtar flitigt spelade: Ett, Två, Tre! 

Ska ni gå på någon Lucia vaka eller lyssna på några ljuva stämmor imorrn då? (..eller icke så ljuva stämmor, big time = min skola förra året. Lucians namn slutade på la konstigt nog, för hennes lalalala var sämst i världen) ..Ibland kan man skratta sig lycklig!



image131

Nattligt svammel..

Jag vet att jag kommer vara sleepless inatt, dammit. Kan det bero på att jag totalvänt på dygnet? Hatar att jag aldrig kan sova, eller rättare sagt jag hatar att jag sover för länge på mornarna! ..Så hörrni söta små rara där ute, kan ni ge förslag på filmer som man kan se på medan man väntar in John Blund?.. Om ni läser min blogg (vilket ni uppenbarligen gör) borde ni kunna komma med skapliga tips vid det här lagret.. Tjingeling!

image64

image127
 

Skrattar bäst som skrattar sist!


..Ibland blir man trött alltså, jag hade skrivit ett milslångt inlägg, förvisso bara crap, but still!! ..och sen försvinner allt, poff gone, bara sådär! Jag hatar blogg.se lika mesigt, fjantigt och onödigt som standardmjölk om inte värre! 

Dessa är gamla som gatan..och jag har visat det förut men.. det är Halääious ..I can't  stop laughing!  Here you go.. In case you missed it.. Jag har skrattat så mycket så jag har fått träningsverk i magen. Det är bevis på hur icke vältränad man är, sad but true!










Svart på vitt..


image123

Godkväll mina vänner och ovänner! Efter som ni undrar så mycket, och eftersom jag blev så snäll av alla pepparkakor igår tänkte jag nu vara snäll och besvara de två vanligaste frågorna..



Hur får man snöflingor på bloggen? Det undrar jag oxå, det är en datanörd till kompis som har fixat det (jag har alltså inte fixat det själv) och har inte den blekaste om hur man gör.. Men här har ni
min kod tillsammans med en liten instruktion i alla fall..

Vad använder du för program till dina bilder? Eftersom jag är sämst i stan på Photoshop och vad allt heter så använder jag detta program för att ändra färgerna på bilderna.. Hoppas det var till hjälp.. Tjingeling!

Live från passexpeditionen

Javetefanken vad jag har gett mig in på.. Tanken var att plugga men nu har det gått några månader och jag håller på och tuppar av.. Alla mina kompisar valde med hjärtat när de valde resandet och jobbandet medan jag valde med "hjärnan", ta tjuren i hornen direkt, men oj vad jag ångrar det nu! Jag vill också ut och resa..

Ibland får jag fixidéer (som jag får lite då och då) om att jag ska åka utomlands, en sådan idé poppa upp den här veckan. Men sedär så kom jag på att jag inte hade ett giltigt pass och i samma stund gick den idén i kraaach! Så nu sitter jag här på passexpeditionen och det är en gigantisk kö, regnet smattrar mot rutan och jag vill bara bort! Jaa jag kan ju skratta mig lycklig åt att nästa vecka har jag upp över öronen mycke att göra igen.. men men, jag ska banne mig inte ge upp jag är en seg jävel, en fighter!



juljuljul

Andra advent, och jag lyckades få fram lite julstämning väldigt sent för att vara mig. Jag är vanligtvis först in med julkraffset och sist ut med det, den där Knut han har inte mycket att säga till om han. Jag har ju till och med sett julkalendern idag, ska man ha jul feeling ska man ha det på riktigt! Nu ligger jag i alla fall som en klump i soffan, med en klump i magen och kan inte röra mig. Har ätit på tok för många pepparkakor (så nu måste jag blivit sjukt snäll) och lussebullar eller lussekatter.. vad heter det egentligen? Så fort någon säger lussekatter tänker jag på en katt som hette Lucifer som jag tog hand om när jag var liten på landet. Mestadels sprang jag runt å drog han i svansen, sen fick den kids (då va jag tvungen att döpa om den eftersom det visa sig att det var en tjej) och för att det lätt för mig döpte jag om henne till Kattis, det måste vara det bästa kattnamnet ever, Mee-oowww!


 

Nu ska jag sluta svamla och ladda upp lite julmusik i min ipod..  Vet ni några skojiga låtar?




It´s all about..

image123

..Hennes & Mauritz! (Sorry min stenåldersmobil kamera är sämst)
Men folk kallar detta modeblogg, så jag måste ju komma närmare ryktet..

I am Sick, I'm Gonna Throw Up..

VIDRIGT, OSMAKLIGT, ÄCKLIGT!

..Titta inte på klippet om ni ska äta middag snart.. Heller inte om ni just har ätit för då kommer maten garanterat upp! Mår illa även fast jag bara tittade trettiosekunder, det va trettiosekunder för mycket..


Sordinerad

Min kära vapendragare har gått och dött.. eller hängt sig! Åhh inga nummer kommer jag åt heller, och det är skit! Så nu är det tyst i mitt liv (inte ens ett litet tinnitus ljud kan mina öron snappa upp).  Min mobil ringer inte, den piper inte, den vibrerar inte ens.. Den är helt tyst!, död!  Det finns ju andra sätt att kommunicera på men msn räknas lixom inte, där är det bara knappande i hundraåttio. Jag vill ha prat, pip och plingande!


Klockan är ett annat problem. Jag har verkligen ingen koll på vad den är, sen kom jag på att det finns ju klockor lite här och var på både dator, tvn, dvdn och ipoden. Till imorron måste jag iallafall skaffa en väckarklocka. Den lilla insikten förstärktes när jag imorse (eller hmm, eftermiddags om vi ska vara ärliga..) inte lyckades vakna!


Ibland undrar man hur folk klarade sig innan mobiltelefonen uppfanns?  Ååå andra sidan har jag samma carvings känslor för internet.. och en hel del andra saker, men det kan vi ta någon annan dag..

Jag har problem..

..Jag har massa att göra. Jag har för lite tid. Jag har sovit för lite. Jag har en jättetova i håret. Jag har avskavt nagerlack. Jag har världens största blåmärke. Jag har ont i huvudet. Jag har ångest inför skolan. Jag har skrivit ett onödigt inlägg..


Om det inte vore för att det är December nu, så skulle jag förlänge sedan grävt ner mig i en djup grop. Ibland har man sådana dagar då man bara känner för att göra, just like the bears, gå i ide eller nått, lägga sig ner och inte vakna upp igen.. Eller jo, men i alla fall inte på en bra stund. Man hatar sitt liv, sig själv, alla och hela världen.. Sen när man börjat tänka på hur jäädraa egoistisk man är eftersom man har allt och har det så mycket mycket bättre än så många andra i denna värld, och då hatar man sig själv och sitt liv ännu mer..



image120

Trött flicka

Kom just hem och herregud vad löjligt trött jag är, var på bio och såg Guldkompassen, mycket gold & dust filmer just nu.. och jag gillar ju egentligen inte sånt trams, för mycket Zzzagan om ringen feeling för mig. Blir alltid kalastrött & dizzy när jag varit på bio, så jag är rätt boring just nu.. Det är vid dessa tillfällen jag inte borde få lov att ha en blogg, så det får räcka så för idag.. Good Night, Sleep Tight!

Harder Better Faster Stronger.. Strongest!

Höörrnii fåålks! Här har ni nått och träna på till jul, sen kan ni köra den runt granen..

 ..
händerna kan ju slänga sig i väggen!

5 december 13:54


Jag har också kommit på saker som jag är bra på (för de sa Oprah att man skulle göra när man känner sig nere och deppig, meaning när man inte vill plugga)..

  • Jag är bra på att komma försent..
  • Jag är bra på att äta, helst saker som innehåller sånt som knastrar.. Nej, inte sand det är barnfasoner, min gräns går vid chokladkalendern!
  • Jag är en fena på att köpa dammsamlande prylar..
  • Jag är grym på att göra saker med min tunga.. Inga konstiga tankar nu.. Alltså jag menar sånna där mönster grejer, och sånt trams..
  • Jag är fenomenal på att hitta på onödiga listor..
  • Jag är bra på att ha en självdiciplin som är lika med ett big fat zero! ..Obviously..
  • Jag är en klippa på att.. Neej nu får det vara stopp,  för man kan ju faktiskt inte vara bra på allt..


..Näe nu måste jag avsluta det här inlägget för nu fick jag för mig att dammsuga hela lägenheten.. Men den idén försvann lika snabbt som den kom för nu damp en tidning ner i brevlådan. Det måste vara ett tecken..


Poet snack..


image117

Farao va duktig jag är tre inlägg på en dag I´m on a roooool!  Man kan ju nästan säga att jag är addicted lite som att jämföra skrivandet med en drog. Att sitta vid datorn och trycka på tangenterna känns som att spela piano, orden blir till toner som smeeeker öronen. Vilken poet jag är va?

Hittade de den här bilden på Stella (döda mig inte nu).. och skulle det finnas en gnutta poet i mig hade jag kallat den "angry". Det finns det icke därför säger jag god natt istället. Nattens!













Innan änglarna blev änglar..





Spana in det här, när
Änglarna var små..

You've Got Mail!


image116Sitter och tänker på en massa crap, det min hjärna nu tampas med är det här med mail-adresser. Lixom kolla på min "Rapunschel" jäädrit klumpigt valt om jag får säga det själv. För det första kan jag inte stava det själv, för det andra kan andra inte heller stava till det. Så det slutar alltid med att jag tar upp almanackan och börjar boxtavera "R-A-P.." (sen hinner jag inte längre för då fnissas det rejält) ...unschel snabela hotmail punkt com" Ja, där har vi faktumet, jag har nog världens sämsta mail, men när man var tiniweeny hade man världens sämsta fantasi. Det var därför jag drog till med en sagoprinsessas namn, men det där med stavningen gick ju lite snett om man säger så..

Nää det smartaste vore nog att bara ta sitt namn rakt av förnamn_efternamn hotmail.com, men det funkar ju inte om man har planerat att dumpa sitt efternamn så fort man får chansen, heller inte om tiotusentals andra stackare i världen har samma efternamn som en själv..

Ös med klös?

Om exakt tjugoåtta dagar är det nytt år, och nyårshysterin har redan börjat. Frågor som vad ska du göra på nyår? Och vad ska du ha på dig på nyår? Är det enda som kretsar i folks hjärnor now a days jag blir så trött på det, jag hatar nyår.. När man var liten var det typ bästa dagen på hela året för då fick man, och orkade vara uppe till midnatt, lixom mitt-i-natten hur ballt va inte det?.. sen gick det utför och prioteringarna förändrades. Smällarna blev till champagne och tomteblossen blev andra bloss. Att ha vassaste heelsen och flashigaste blåsan på festen är fortfarande hypat dessa dar, men vem tusan vill lägga ner en förmögenhet på en klänning man ändå bara använder en gång, för det slutar oftast med att man fryser ihjäl på någon parkering någonstans och låter hummern komma upp som man åt några timmar tidigare.. och hela de trevliga kalaset på sin klänning (hoho, jag för nått år sen.. hoho, inte jag i år) lika bra att erkänna direkt annars får jag ilskna comments sen..



Vem vet det kanske blir ett nytt år i en soffa tittandes på grevinnan och betjänten eller ring klocka ring..
Attans nu hör jag hur dumt det låter. Vem försöker jag lura?



image87


Första advent..

Söndagmorgon.. Eller kanske förmiddag? Shit the same, jag vet i allafall att jag vaknade för en halvtimme sedan och att jag avgudar söndamornar..

image88

Första advent, vad ska ni hitta på idag?

Förvirrad

..Hushpuppies har en ny låt "Bad taste and gold on the door (I want my kate moss)" Själv tänker jag bara på en massa sånna här när jag hör namnet Hush Puppies även fast man borde tänka på sånna här små krabater och nu ska man tänka på de här, hur ska detta gå?