Burberry

..>Nostalgi< på hög nivå..




Jag vet bakgrunden och bilden passar inte ihop men shit the same..

Pepp, pepp, pepp!

Sitter och funderar på vilken skola jag ska välja när jag måste läsa om matte kursen. Hur kunde jag var så dum å välja den kursen, eller vi vänder på steken hur kunde jag vara så dum att inte plugga! Nä skämt och sido, jag hade matte prov idag och det gick skit,  I'm screwed! Men det finns flera som har ställt till det. Lydia Hearst har färgar håret kastanje färgat, snyggare har jag sett.. Jag börjar i alla fall gilla färgen rött (på saker) ju närmare julen vi kommer, visst är den här, och de här jättsöta! (Thats) All I want for Christmas..


Lydia - Rött och blont! Good combination!

21 November

What a busy day! Känner ändå att det blev en hypereffektiv dag.. där jag gjort precis vad jag skulle.. och det är inte ofta det händer. Juste nu höll jag på att glömma, Congratulations sis! Nu vet  du vad jag förväntar mig i julklapp, ett bra exempel har vi nedan Musskorna från Marc by Marc Jacobs .. Hur söta är inte dom?



alltid samma misstag..

Zzzöndagar är alltid lika trevliga, och lätta att sammanfatta. Jag kommer hem tidigt på morgonen, möter brevbäraren i trapphuset som skrämmer livet ur mig och jag i honom! Sen vaknar jag vid tre tiden äter frukost-lunch-middag (vad man nu kallar det).. och nu sitter jag här super duper pigg och absolut inte sömnig! Såå trevliga söndagar har jag, vilket resulterar i mindre trevliga måndagar då jag är trött för att jag inte sovit.. Alltid lika bra start på veckan!

Zzzz!

Okej jag tror inte på åldrandet men too much sleep kanske inte är så bra trotts allt..

Paillettes




 Gorgeous. . no more words..

Fun fun

Bli medlem här så får man välja på en massa roliga saker! Man kan välja på bla Sex and the City DVDbox,  Desperate Housewifes DVDbox, Nintendo GameCube, Playstation 2, Presentkort MQ 500kr och massa mer! Very nice!  Medlem blir du här! Sen är det bara börja värva och välja vad du vill ha!


monday again!

Ny vecka, nya planer.. Inte speciellt händelserika dagar bakom mig, så jag skippar den biten!
Vaknade imorse kl f-e-m av en huvudvärk som heter duga! Låg utslagen som en kägla så det va bara och vara hemma idag och skippa allt med vad stan heter, typiskt jag som skulle leta klänningar med meli idag.. Så, nu har jag gnällt färdigt!

Jag tycker ändå mer synd om den
här stackarn som trillar twice, då överlever jag hellre en dag med  huvudvärk, eller två! If you're a model at Erin Fetherston's show, är det de här det sista du ser innan du går ut.. och mitt favorit uttryck "Don't be dead"..

Motivation_bf

































Motivation_dead













Fy fy!

Okej, shame on me som inte bloggar så mycket som ni tydligen vill.. Ska försöka bättra mig! Men det här med tiden är ett stort problem för mig. Borde kanske gå upp tidigare på morgonen, men det kommer aldrig att fungera. För jag har aldrig förstått mig på utrycket "Morgonstund har guld i mun".. Ett utryck som jag där emot absolutely agree with är "Gamla människor vill sova - men kan inte, unga människor kan sova - men vill inte", det stämmer så bra!

För er som då har lite tid över kan ni ägna er att titta på detta, det är sjukt rolig intervju med Victoria och David Beckham, han sjunger till och med..




Hot stuff Vinter 06

Oversize Bags, get the point men vad tusan ska man ha i? Paris ser ut att innehålla en symaskin. At least she matches her handbag with the hair. Knits, vissa liknar grandma’s handmade sweaters. Molly Sims vet hur det ska vara. Platform Shoes Nicole Richie ser till att matcha sina heels till drickan. Ashlee Simpson kör på knä höga heels. Skorna under kommer från Mr. Pierre Hardy. He's a genius! Om du ska till Paris besök  Pierre Hardys butik på 156, Galerie de Valois vid Palais Royal. As balla skor och väskor!




By: Mr. Pierre Hardy

Boys, boys..

Har jobbat hela helgen med en reklamkampanj för Vivamondo. Har kommit på att de har perfekta presenterna inför fars dag den 12 november och med min superrabatt (schhh) får man välja två produkter men bara betala för en. För att untnyttja erbjudandet, välj att handla mot faktura och ange rabattkoden 5050 i fältet för rabattkod. Sen ingår tre varuprover för varje produkt som du får välja själv. De har många produkter att välja på bla Gillette, CLEAN Men, Björn Borg och många fler.. Remember, bye one get one free. Haha nu känner jag mig som en riktig försäljare..


Ps. Ni killar som läser, skriv gärna en liten kommentar. Jag vet att ni är ganska många.. Så till Dennis, Victor, Niclas, Axel, Marcus, Erik, Kasper, Joel, Jacob, William, Christopher, Elias mf. Nu kan ni inte komma undan.. Do something!

Vintertid..no!

Och så kom vintern, damn! Alldeles vitt ute imorse när jag vaknade och nu snöar det utanför fönstret igen. På förmiddagen var jag med pappa och bytte till vinterdäck, jag har kommit på att vår bil lämnar garaget ca två gånger per år ett: när däcken ska på och två när däcken ska av.. Usch hatar snö förutom när man åker skidor och allt julpynt. Annars är snön kul i två dagar sen är mys feelingen borta..

Men nu är det slut med gnällandet - tillbaka till det roliga. Det är alltid lika kul när det har firats Halloween i Hollywood! Så lyckas ofta
Paris (boob job?) och de andra få till riktigt härligt hemska Halloweenkostymer. Heidi Klum skrämde antagligen vettet ur både Seal och sina egna barn under sin årliga halloweenfest.. Gillar påhoppet på Lindsay, riktigt snygg outfit faktiskt! Nu ska jag gå och äta clementiner, Mmm de är så goda..

46132-31
Längtar till Sommaren!