Landet natt 11

Jag ska aldrig mer spela poker (utan att ha lärt mig de, och blivit bra på det först). I går kväll kom något på att vi skulle spela poker, okej tänkte ja jag är ju ganska bra på vanliga kortspel så varför inte försöka.  Självklart vann jag allt i början men efter några timmar bestämde vi oss för att köra en sista omgång, och den som förlorar får sova ute på däcket, och vem tror ni förlorar.. självklart jag! Okej, tänkte jag det kan väll inte vara så jobbigt. Så jag gick och hämta alla duntäcken jag äger och la mig under bordet på terrassen. (Innan jag gick och la mig där borde ja tänkt på att jag var på en ö och är allergisk mot getingar och måste direkt till sjukhus om jag blir stucken), men självklart tänkte jag inte på det, och somnade som en stock. När jag vaknade kände jag att solen gassade på mig och jag höll på dö av värmeslag. Jag försökte öppna ögonen men det gick inte, min första tanke var hjälp har någon hällt i mig T-sprit.. men då borde jag i alla fall kunna öppna ögonen. Jag kände på ögonlocken och nu fattade jag varför ja inte kunde öppna ögonen. De var svullna som två golfbollar. Nu förstod jag att jag hade blivit stucken av en (eller flera) getingar. Men efter som ögonen redan hade svullnat var det värsta över. Tur att inte jag blivit stucken på halsen och tur att jag slapp ambulanshelikoptern dehär gången. Nu har ja lärt mig att aldrig mer sova ute efter något dumt pokerspel!


Kommentarer
Postat av: ida

oj! det där lät otäckt! tur att det gick bra då!:)

Postat av: sanna

usch:/

2006-07-18 @ 19:35:41
URL: http://wiiberg.blogg.se
Postat av: emma

Nej, vad hemskt!! Tur att det gick bra iaf.

2006-07-18 @ 20:56:56
URL: http://duvetvem.blogg.se
Postat av: Malin

Jag känner igen den där känslan av att
inte-vara-så -bra -på-poker-men-spela-endå och det slutar alltid lika dåligt, men aldrig riktigt så dåligt som det verkade göra för dig =( Sökes, Finns det någon pokerskola där man kan gå och lära sig? =P

2006-07-18 @ 21:11:00
URL: http://www.wc.blogg.se
Postat av: Carin

neej vad jobbigt, hoppas allt är okej med dig nu då, jag hatar också poker, join the club :P

2006-07-18 @ 21:18:59
URL: http://carins.blogg.se
Postat av: Estelle

Malin: Aaa en väldans tur att det gick bra! Jag tror jag skippar pokerskolan!

2006-07-18 @ 23:17:38
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Kalle

Fattar inte varför allt skall "hypas" till max nuförtiden så man spyr på det!?! Visst är poker kul med kompisar,men måste dom göra en "grej" av det?.Varenda tv kanal pumpar poker dygnet runt till och med på Eurosport,Vem blir andfådd av poker?.Jag menar absolut inte att dissa ditt inlägg på något sätt utan jag stör mej bara jag ser ordet POKER komma upp!
Mina ögon reagerar likadant på hästar!
Så man kommer aldrig att bli den där vite prinsen på hästen som räddar flickan på prärien som e i knipa,eller man kan ju ha gasmask!/snygg prins!!
Näe dagens prinsar åker Ferrari men en sån har jag inte heller hunnit skaffa!! Fan!

2006-07-20 @ 21:20:47
URL: http://www.welcomestranger.blogg.se
Postat av: alex

Huu vad otäckt, vilken tur att det gick bra sen ändå.

2006-07-23 @ 21:04:11
URL: http://tropicalbreeze.blogg.se
Postat av: Michaela

Känner igen mig! Allt går så himla bra i början och man känner sig världsbäst! Sen faller allt platt och man loosar stort!

Men ush! Vad jobbigt det där med getingarna.. Bra att det slutade bra ;)

2006-07-27 @ 13:41:11
URL: http://michaelas.webblogg.se
Postat av: Malin

ja,vissa förlorar ju i klädpoker *rullar me ögonen*

2006-09-15 @ 16:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback